Care sunt cele mai potrivite ocazii pentru a face cadou un ceas

de WTA.ro

Ceasurile sunt mai mult decat niste simple accesorii. Femeile, barbatii si copiii le poarta atat pentru utilitatea lor, cat si pentru rafinamentul sau ineditul pe care il confera unei tinute. De obicei, oamenilor le place sa-si aleaga singuri ceasurile, dar cu siguranta apreciaza sa si primeasca un astfel de obiect de la cei pe care ii iubesc.

Sunt anumite ocazii care pot fi foarte potrivite pentru a oferi ceasuri de dama sau de barbati.

Cadou de nunta pentru miri

Una dintre ocazii este nunta, cand, in mod evident, vor fi oferite drept cadou un ceas pentru el si unul pentru ea, care sa vina la set si sa se asorteze. Mirii vor fi bucurosi sa poarte pe viitor aceste accesorii la mana cand vor merge impreuna undeva sau si separat, amintindu-si unul de celalalt in momentul in care vor sa stie cat e ora. Acest cadou se poate oferi fie la cununia civila, cat si dupa cea religioasa, frumos ambalate, in cutiile lor originale si puse in pungi de cadouri.

Ziua de nastere

Ziua de nastere reprezinta un eveniment special pentru toti oamenii, indiferent de varsta, in care vor sa se simta iubiti, apreciati si sa fie surprinsi cu cadouri care mai de care mai frumoase. Oferirea unui ceas cu aceasta ocazie este o idee foarte buna, dar exista o conditie: alegerea celui potrivit in functie de personalitatea persoanei, stilul sau vestimentar, preferintele in materie de bijuterii si accesorii sau daca iubeste sau nu ceasurile, pentru ca sunt unii oameni care nu le prefera. 

Cele mai citite articole

Cunoscandu-i pe cei dragi lor, oamenilor le este usor sa aleaga ceasul potrivit: femeile care au un stil elegant vor iubi sa poarte un ceas cu cadran oval cu cristale, femeile care petrec mult timp la job sunt in general pasionate de ceasurile cu curele metalice si cu cadrane albe, crem sau roz.  

Absolvirea liceului sau a facultatii

Evenimentele importante din viata trebuie marcate ca atare. Absolvirea liceului sau a facultatii sunt cu siguranta unele dintre acestea. Parintii pot alege pentru copilul lor care intra in viata de adult un accesoriu care sa-i aminteasca acestuia ca este iubit si respectat si ca este timpul sa devina mai responsabil. Timpul este important in viata oricarui om, iar in acest mod i se aminteste copilului ca de acum incolo trebuie sa si-l administreze eficient, sa fie mai bine organizat.  

Pensionarea – timpul este pretios, la fel ca gestul de a darui un ceas

Pensionarea vine la „pachet” cu mult timp liber. De aceea ceasul este un cadou relevant pentru acest eveniment important din viata unui om. Purtand obiectul acesta zi de zi, parintii sau bunicii isi vor aminti cu drag ca sunt iubiti si ca fiecare secunda conteaza si merita traita la maximum.

In concluzie, indiferent care ar fi ocazia cu care se ofera un ceas de dama sau barbatesc, este esential sa se aleaga unul potrivit cu preferintele persoanei dragi. In acest fel, cadoul va fi cu atat mai apreciat si mai util. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa