Care sunt criteriile de care sa tii cont in alegerea unei hale industriale?

de WTA.ro

Demararea unei afaceri in domeniul productiei sau logistica presupune un spatiu industrial mare in care sa se desfasoare activitatea propriu-zisa. De aceea, atat noii antreprenori din domeniu, cat si cei care doresc sa isi extinda activitatea pot alege sa isi inchirieze o hala, in loc sa o construiasca de la 0, deoarece poate fi mult mai avantajos. 

Cum se alege spatiul industrial potrivit activitatii desfasurate? 

De obicei, un spatiu industrial se adreseaza afacerilor din domeniul productiei, constructii de masini, prelucrarea lemnului si fabricarea mobilei, ambalaje, electronic si electrotehnic. De aceea, fiind domenii foarte diferite, este necesar ca si halele sa fie adaptate sau sa poata fi personalizate  in functie de nevoi. 

Din acest motiv, pentru a avea siguranta ca gasesc spatiul potrivit nevoilor lor, indiferent daca aleg spatii industriale Brasov sau dintr-un alt oras important, in care competitivitatea este mare, la fel cum este si numarul spatiilor disponibile pentru inchiriat, antreprenorii pot tine cont de o serie de criterii, pe care sa le indeplineasca spatiul vizat. 

Cele mai citite articole

Unul dintre aceste criterii este obiectivul constructiei, deoarece o hala industriala poate fi folosita deopotriva pentru activitati de realizare a unor produse finite sau depozitare, activitati care pot fi desfasurate separat sau impreuna, printr-o delimitare a spatiului din interiorul halei. 

De asemenea, antreprenorii mai pot lua in considerare si necesitatea de a detine un spatiu realizat din beton sau o constructie metalica, cele doua oferind avantaje diferite referitoare la costuri, intretinere si confort. In plus, sunt importante si locurile de parcare disponibile, amplasarea spatiului respectiv si accesul pe care il are sau il ofera la diferite rute de transport, chiar si valoarea chiriei. 

Tinand cont de toate aceste aspecte, tot mai multe companii prefera o hala de inchiriat Bucuresti, motiv pentru care zona industriala a Capitalei s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, antreprenorii avand la dispozitie o mare varietate de spatii industriale in care sa isi desfasoare activitatea. 

Prin urmare, deschiderea sau extinderea unui business din domeniul industrial presupune si un spatiu potrivit in care sa se desfasoare activitatea propriu-zisa, indiferent de tipul sau. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa