Care sunt tipurile de bonusuri de cazino și cum poți profita de ele?

de WTA.ro

Care sunt tipurile de bonusuri de cazino și cum poți profita de ele?

Când îți începi aventura în lumea jocurilor de noroc, inevitabil atenția îți va fi atrasă de un cuvânt magic: bonus. Toate cazinourile încearcă să ademenească noi jucători cu oferte tentante și este important să știi de la început cum poți câștiga bani la cazinoul online. Cum alegi cel mai profitabil bonus și ce se ascunde în spatele unor denumiri tentante? Noi îți vom da răspunsul.

Ce este un bonus de cazinou și cum funcționează acesta?

O spunem din capul locului: industria de iGaming fără bonusuri ar fi ca nunta fără lăutari. Mai mult, bonusurile sunt atât de importante pentru atragerea de noi utilizatori, încât cazinourile online vin mereu cu noi promoții ce abundă în avantaje în bani, rotiri gratuite sau diverse oferte speciale.

Cu toate acestea, dacă un bonus de cazino sună prea bine pentru a fi adevărat, este pentru că, cel mai probabil, acesta vine cu o serie de condiții atașate.

În timp ce bonusurile pot fi sortate în funcție de diferite criterii, cele mai comune tipuri pe care le vei întâlni într-un cazinou online sunt cele pe care le vom descrie mai jos.

Bonusul de bun venit

Așa cum sugerează și numele, nu trebuie să faci un depozit pentru a începe jocul. De obicei, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, să accepți oferta de bun venit, iar apoi să te distrezi folosind creditul inițial dăruit de cazino. Visul fiecărui jucător devine astfel realitate!

Cu toate acestea, este nevoie să acorzi atenție condițiilor de utilizare, deoarece de cele mai multe ori bonusul de bun venit fără depunere este valabil doar în cazul unui număr limitat de jocuri.

Bonusul de loialitate

Menținerea interesului jucătorilor vechi a fost întotdeauna o preocupare a cazinourilor. De aceea, bonusul de fidelizare este o surpriză plăcută de care te poți bucura dacă ai rămas loial aceluiași furnizor de jocuri de noroc online. Cunoscut și sub denumirea de bonus de reîncărcare, frecvența acestui tip de privilegiu este direct proporțională cu frecvența cu care joci. Ce înseamnă asta? Un jucător împătimit poate ajunge până la bonusuri săptămânale, în funcție de oferta cazinoului.

Bonusul în rotiri gratuite

Dacă sloturile sunt în topul preferințelor tale, acest bonus te va bucura, cu siguranță, de fiecare dată. Rotirile gratuite (sau Free Spins), îți dau șansa să învârți rolele fără cheltuieli suplimentare, sau să testezi sloturi noi fără a face investiții financiare.

Bonusul de recomandare

Cele mai citite articole

Bonusul de recomandare este un beneficiu pe care îl primești dacă recomanzi unui prieten cazinoul la care ești jucător fidel. Nu există un mare mister în ceea ce privește modul în care funcționează un bonus de recomandare. Evident, pentru a intra în posesia lui este necesar ca prietenul tău să devină și el client.

La fel cum se întâmplă cu majoritatea ofertelor, unele cazinouri pot oferi bonusuri eligibile numai dacă prietenul tău a făcut o depunere; în timp ce alte cazinouri te vor recompensa doar pentru simpla înregistrare.

Bonusul aniversar

Este ziua ta? Grozav! Primești un bonus! Deși nu toate cazinourile online oferă acest tip de recompensă, acest bonus este cadoul ideal pentru pasionații de jocuri de noroc. Posibil să primești  rotiri suplimentare, un bonus fără depunere sau chiar diverse cupoane. De obicei însă, condiția prealabilă pentru a primi un bonus de ziua ta de naștere este să fi avut anterior cel puțin un depozit efectuat.

Participarea gratuită la turnee

Cui nu-i place competiția, mai ales atunci când șansele de câștiguri substanțiale sunt extrem de mari? Unul dintre beneficiile oferite de cazinourile online este posibilitatea de a participa la turnee, fără niciun fel de cost. Sună bine, nu?

În mare, acestea sunt cele mai populare tipuri de bonusuri. Pentru a beneficia la maxim de ele, este nevoie să acorzi un pic de atenție câtorva factori.

Citește cu atenție termenii și condițiile cazinoului și tipului de bonus

E necesar să facem o mențiune: pe lângă faptul că este important să fii familiar cu termenii și condițiile generale ale cazinoului, este necesar să citești cu atenție și regulamentul de acordare a bonusului.

De cele mai multe ori, există diverse clauze care pot afecta bonusul și potențialele retrageri, deci asigură-te că ai înțeles totul în prealabil. Citește textul (inclusiv cel scris cu litere minuscule, acesta poate fi vital), iar dacă ai nelămuriri, solicită ajutor prin sistemul de chat de pe site-ul cazinoului.

Cum pot fi afectate bonusurile de  metodele de plată?

În mod normal, această informație este listată în secțiunea de termeni și condiții. Dacă nu o găsești, cere lămuriri departamentului de asistență clienți al cazinoului. De ce este important acest aspect?

Uneori, o anumită metodă de plată poate implica taxe neașteptate. Ceea ce nu este o situație prea plăcută. De asemenea, există anumite bonusuri care pot fi solicitate numai utilizând o anumită metodă de plată. Regula de aur este să fii informat pentru a alege cele mai profitabile variante!

Acum că ești în temă cu tipurile de bonus, poți da drumul la distracție în cazinoul tău online preferat! Joacă responsabil și șansele îți vor surâde!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa