Care vor fi MAGAZINELE din noul mall Shopping City Tîrgu Mureș?

de WTA.ro

Investitorul NEPI Rockcastle va inaugura cel mai nou centru comercial din portofoliu, Shopping City Tîrgu Mureș, la finele lunii martie 2020, în urma unei investiții de 70 de milioane de euro.

Situat la iesirea din municipiul Tîrgu Mureș, directia Sighișoara, construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați si va gazdui cele mai noi concepte ale brandurilor internaționale și naționale. Noul mall va fi dispus pe două etaje.

La Food Court (la etaj) se vor regăsi Pizza Bonita, McDonalds, Jack’s Burgers, Spartan, Pep&Pepper, Mesopotamia, KFC, Salad Bar, Chopstix, Sushi, dar și cafenele, un cinematograf, un casino și în sfârșit un Cărturești, precizează outinmures.ro

Cele mai citite articole

La parter vom avea parte de un Carrefour, DM, Noriel, Kendra, Sevda, LC Waikiki, Orsay, Stefanel, Stradivarius, Pandora, Pull&Bear, Bershka, New Yorker, Reserved, Guess, Sabion, Cropp, Bigotti, Tucano, Gerovital, Defacto, CCC, House, Sephora, Il Passo, Sinsay, Colin’s, Office, Sketchers, Samsonite, Splendor, Hervis, Cato, InterSport, Deichmann, Benvenuti, Anna Cori, Torri și Swarowski. Nu vor lipsi nici Altex, Jysk, Kitchen Shop, Top Shop, eMag, Pepco, Cador, Sensi Blu, Vagabond, SMYK și BSB, conform aceleiași surse.

Proiectul va fi completat cu o grădină pe acoperiș de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante și o panoramă unică asupra zonei istorice a orașului. Grădina de pe acoperiș își va surprinde vizitatorii cu evenimente pentru toate vârstele și astfel va deveni în cel mai scurt timp locul preferat de întâlnire al mureșenilor.

Imagini din interior cu stadiul lucrărilor la MEGA MALL-ul din Tudor, aici.

MS / Foto: colaj / facebook

Cele mai citite articole