CARNE DE MIEL proaspătă și certificată sanitar, de la stânele de lângă ONEȘTI, pe alese în magazinele Roger&Bunghez din tot județul

de WTA.ro

Până la marea sărbătoare a Învierii Domnului nu mai este mult, iar cine nu și-a luat miel din timp, caută acum cele mai profitabile oferte.

Din cauza pandemiei de coronavirus și a distanțării sociale impusă de autorități, în piața agroalimentară din Onești nu mai este forfota de ani trecuți.

Chiar și așa, pornind de la ideea că românul ține la tradiție și vrea măcar un borș de miel de Paște, Roger&Bunghez a pregătit cele mai profitabile oferte din Onești la carne de miel.

Carnea provine exclusiv de la stânele din județul Bacău, iar mieii sunt sacrificați în abatorul propriu Roger&Bunghez – autorizat de DSP Bacău –  în condiții depline de igienă, potrivit legii.

Cele mai citite articole

Oferta este foarte bogată și la prețuri avantajoase (vezi pliantul alăturat): carcasă, jumătăți, sfert anterior (spată cu coastă), sfert posterior (pulpă cu coastă), organe proaspete, organe congelate, cap de miel, drob.

Nu doar prețul este însă avantajos, ci și faptul că fiecare client vede cu ochii lui cum arată carnea și are posibilitatea să aleagă singur produsul dorit.

Un sfat pentru amatorii de chilipiruri!

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor ne recomandă să cumpărăm produsele alimentare pentru masa de Paşte numai din spaţii înregistrate sau autorizate sanitar veterinar. Aici toată marfa pe care o găsiți la vânzare este verificată. În plus, certificatul de sănătate publică veterinară atestă că animalele, carnea şi organele obţinute în urma sacrificării au fost supuse examenelor veterinare, iar în urma rezultatelor nu au fost identificate boli transmisibile de la animale la om sau alte aspecte care ar putea prezenta un risc pentru sănătatea consumatorilor.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa