Carte de vizita transparenta din PVC

de WTA.ro

Carte de vizita transparenta din PVC

Concurenta este dura in lumea afacerilor, iar cartea de vizita este unul dintre cele mai importante instrumente de comunicare care ne poate ajuta sa iesim in evidenta.

Astfel, pentru ca detinatorul unei afaceri sa nu treaca neobservat are la dispozitie cartile de vizita transparente. O carte de vizita care ofera un design original, foarte elegant si proaspat, ideal pentru a face diferenta. Deosebit de rezistente, carti de vizita transparente promoveaza o afacere mult mai eficient decat o carte de vizita clasca din carton.

De ce sa alegem o carte de vizita transparenta?

Intai si intai, alegerea unei carti de vizita transparente ne permite sa iesim in evidenta. Intr-adevar, ofera un design foarte elaborat si elegant, care va atrage cu siguranta atentia si interesul potentialilor clienti.

Cele mai citite articole

Trebuie sa se tina cont de faptul ca atunci cand oamenii isi fac curatenie in portofelele, de cele mai multe ori, singurele carti de vizita care scapa de aterizarea la cosul de gunoi sunt cele care ies in evidenta fata de restul! Asadar, atata timp cat cartea de vizita este diferita de cele din hartie sau carton, va fi, cel mai probabil, pastrata si, prin urmare, va genera contacte.

In plus, o carte de vizita transparenta din PVC este mult mai rezistenta decat un carte din carton. Spre deosebire de un carte de vizita de carton, nu exista riscul de indoire, rupere sau ingalbenire. Astfel, in timp ce cartile de vizita din carton au nevoie de o husa pentru a preveni deteriorarea lor in timp, cartile de vizita din PVC sunt rezistente.

Cat costa o carte de vizita transparenta?

Pretul cartilor de vizita transparente depinde de optiunile de imprimare pe care doriti sa le aplicati. De exemplu:

  • grosimea cartii de vizia (moale sau tare);
  • finisajele (colturi rotunjite, decupare, etc.);
  • laminare (mata, moale la atingere, lucioasa);timpii de productie (economic, standard, expres).

In plus, cu cat se comanda mai multe exemplare de carti de vizita cu atat mai mult vor fi reduse tarifele tipografiei. Astfel, comandarea a 50 de exemplare de carti de vizita din PVC va fi intotdeauna mai scumpa decat comandarea a 1.000 de exemplare.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa