Cărți Young Adult ideale pentru ultima lună de primăvară, pe care le poți comanda de la BOOKZONE

de WTA.ro

Ai citit până acum vreo carte Young Adult? Deși țintesc un public foarte tânăr, unele dintre acestea sunt apreciate de persoane de toate vârstele. 

În continuare, îți vom prezenta trei cărți Young Adult de la librarie online BOOKZONE, pe care le poți citi în ultima lună de primăvara, când gândul îți zboară la vacanța de vară! Știm că în perioada aceasta îți dorești lecturi ușoare, iar acestea sunt perfecte. 

Începem prin a-ți prezenta o carte foarte apreciată, ecranizată anul acesta într-un film cu același nume: De la fereastra mea, de Ariana Godoy. Protagoniștii cărții sunt doi tineri vecini, Raquel și Ares. Raquel a fost întotdeauna atrasă de vecinul ei, pe care îl urmărește de la fereastră în fiecare seară. Nu a îndrăznit să îi spună vreun cuvânt până acum, ci doar îl admira în tăcere, visând la ziua în care poate se va face remarcată. Totul se schimbă în momentul în care cei doi ajung să se întâlnească în diverse locuri, iar Ares își schimbă total părerea despre Raquel. Deși o credea o fată liniștită, mult prea liniștită pentru gusturile sale, își schimbă rapid părerea despre aceasta și astfel începe un joc captivant al seducției. Raquel va face orice pentru ca Ares să se îndrăgostească de ea. Sau cel puțin, așa credea tânăra… în realitate, nu poate să renunțe la sine pentru dragoste. 

Sursa foto: https://bookzone.ro/carte/de-la-fereastra-mea-ariana-godoy 

Cele mai citite articole

De la un roman modern de dragoste, trecem la unul care te va pune pe gânduri și despre care vei considera că este o carte atractivă, diferită față de tot ceea ce ai citit până acum. Amandoi mor la sfarsit, de Adam Silvera este o lectură sensibilă, care te va fascina încă de la primele rânduri. Protagoniștii, Mateo și Rufus tocmai au aflat că mai au de trăit doar 24 de ore. Cei doi își propun să trăiască într-o zi cât pentru o viață și astfel totul se transformă într-o poveste ca un carusel de emoții. Este o carte menită să ne reamintească tuturor să trăim mai intens, să nu mai amânăm ceea ce ne dorim cu adevărat, pentru că niciodată nu știm ce se poate întâmpla. 

Sursa foto: https://bookzone.ro/carte/amandoi-mor-la-sfarsit 

Ultima lectură pe care ți-o recomandăm astăzi este Totul se termină cu noi, de Colleen Hoover. Este un roman emoționant despre iubire și sacrificiu, pe care cu siguranță îl vei aprecia. Protagonista cărții, Lily Bloom a avut o viață destul de grea, însă a lucrat din greu pentru a-și îndeplini țelurile. Când viața sa părea să intre pe un făgaș normal, îl cunoaște pe Ryle Kincaid, un neurochirurg de care se simte atrasă din prima clipă. Cu toate și el este atras de Lily, nu-și dorește o relație serioasă, iar Lily încearcă să descopere care este motivul. Pentru că viața nu poate fi mereu ușoară, în viața lui Lily apare Atlas, prima ei iubire, care amenință să distrugă tot ceea ce a construit Lily până atunci. Cum se va termina povestea dintre cei trei? Află comandând această carte de la BOOKZONE! 

Sursa foto: https://bookzone.ro/carte/totul-se-termina-cu-noi 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să citești aceste cărți, tot ce ai de făcut este să le comanzi de la BOOKZONE! 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa