Cât costă să te muți într-un complex rezidențial de case?

de WTA.ro

Ne-am obișnuit cu ideea că toate lucrurile de care avem cu adevărat nevoie costă mult, necesită investiții considerabile și nu le putem obține imediat, atunci când ni le dorim. La fel de bine, am crescut cu ideea că trebuie să facem sacrificii și, de ce nu, chiar rabat de la ceea ce ne trebuie pentru a avea o viață echilibrată. Asta în contextul în care sigur nu evaluăm corect ceea ce este mai bine pentru sănătatea și starea noastră de bine.

De multe ori ne gândim că a trăi în interiorul unui oraș, așa cum este București, ne scutește de atât de multe griji, crezând că le vom avea pe toate la îndemână. Cu toate acestea, ne dăm sau nu seama, avem parte de privilegii de acest gen în schimbul degradării sănătății noastre. Poluarea aerului este subestimată în București și, din păcate, pe seama acesteia cade, din ce în ce mai des în ultimul timp, dezvoltarea unor boli pulmonare de către o mare parte din locuitorii orașului. Există dovezi conform cărora acestea se agravează în timp, respirând același aer toxic, cu consecințe devastatoare asupra organismului nostru.

Așadar, merită să plătim acest preț, al aparentului confort, trăind în oraș și îndurând poluarea masivă, aglomerația, zgomotele continue și alți factori care duc la degradarea sănătății noastre fizice și mentale? Într-un colțisor al sufletului nostru știm că răspunsul este doar la noi și că putem face schimbarea de care avem atâta nevoie. Există un astfel de loc, în care acceptarea unei alternative la traiul în oraș se face rapid, pe nesimțite, dar cu mult drag și uimire pentru frumos și firesc: Liziera de Lac. Este complexul rezidențial în care ai să simți că locuiești într-un orășel futurist, care va răspunde la toate nevoile și cerințele omului modern, care caută să pună pe pauză agitația lumii din jur și să se re(-)creeze, dându-și voie să pună focus pe ceea ce e cu adevărat important în viața lui.

Cele mai citite articole

Ne putem trezi în ciripit de păsărele și zumzet de albine, putem bea în tihnă cafeaua sau paharul de vin pe terasă sau în curtea noastră privată, ne putem relaxa făcând ceea ce ne place, într-o intimitate generoasă, dată de spațiile special amenajate pentru mai mult confort, libertate de mișcare și exprimare, atât la interior, cât și la exterior. Putem să pornim către serviciu, chiar dacă asta înseamnă să mergem să lucrăm dintr-un community hub special amenajat pentru o conectare perfectă la mediul de lucru (la câteva minute distanță de casă), la fel de bine cum putem ajunge în maxim 45 de minute în centrul Bucureștiului.

Liziera de Lac este un complex rezidențial menit să suplinească viața din inima orașului, cu facilități premium, axate pe sustenabilitate și pe sănătatea mediului și a rezidenților săi. Cu tot ceea ce este necesar traiului, Liziera a pregătit locuințe complete, cu curți private și acces către terenuri de sport, promenadă, piscină, grădinițe, parcuri, centre comerciale și multe altele. Casele din cadrul ansamblului sunt gândite pentru mai multe bugete și preferințe, în funcție de dimensiuni, orientare și tipul de arhitectură.

E momentul să-ți dai voie să trăiești o viață asumată, conștientă și cu grijă față de corpul tău, care te-a făcut părtaș la atâtea bucurii până acum! Vino să vezi ce casă din ansamblu ți se potrivește și cum poți să-ți începi o viață nouă prețuind binecuvântările pe care le vei avea în Liziera de Lac, o mini-așezare avangardistă, dar feerică, situată pe malul lacului Tunari și în apropierea pădurii.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa