Cât de devreme vor înlocui criptomonedele token-urile de cazino?

de WTA.ro

Monedele digitale sunt în circulație de mult timp, mai exact din anul 2009. De când au fost inventate, mulți oameni au dezvoltat un interes aparte pentru lumea cripto și criptomonede în particular. De fapt, în ultimii 2 ani, site-urile de schimb precum Binance au înregistrat o creștere colosală de conturi formate, circa 200% în comparație cu anii trecuți.

Pe măsură ce criptomonedele au devenit populare, diferite industrii au început să ofere monedele ca metode de plată. Cazinourile online sunt una dintre industriile care au acceptat pe scară largă monedele digitale ca opțiuni de depunere/retragere. Acum este ușor să utilizați oricare dintre monedele comune, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, pentru a paria la pacanele online, fără a mai fi nevoit să cumperi token-uri, doar cu portofelul tău cripto.

Ce sunt jocurile de noroc online alimentate de cripto?

În termeni simpli, jocurile de noroc cripto online sunt pariuri la un cazinou folosind monede digitale precum Bitcoin, Ethereum sau Dogecoin. Popularitatea acestor monede digitale a fost în creștere în ultimii ani. Mai ales acum, cu o pandemie globală, oamenii au fost forțați să caute opțiuni alternative de plată online în diferite industrii, ceea ce a dus la creșterea de peste 300% a capitalizării criptomonedelor în 2020. 

În jocurile de noroc online, eram obișnuiți să cumpărăm token-uri cu bani reali cum ar fi dolari, euro sau lire. Acum însă, puteți folosi oricare dintre criptomonedele populare pentru a depune și a retrage din conturile dvs. de cazinou. Dar de ce sunt criptomonedele un viitor atât de strălucit pentru cazinourile online? Ei bine, citește mai departe pentru a afla.

De ce criptomonedele sunt viitorul cazinourilor online?

Securitate

Una dintre cele mai bune caracteristici ale monedelor cripto este că jucătorii se pot bucura de o experiență sigură și securizată de jocuri de noroc online pe site-urile cazinourilor. De cele mai multe ori, va trebui doar să furnizați adresa portofelului pentru ca fondurile să fie trimise în contul dvs. Deci, spre deosebire de cazinourile tradiționale în care trebuie să furnizați detaliile contului dvs. bancar pentru a cumpăra token-uri și doar apoi veți putea juca, aici nu trebuie să faceți acest lucru, securitate totală asigurată de sistemul de blockchain-uri. 

Anonimat

Cele mai citite articole

Puteți fi sigur de confidențialitate atunci când jucați cu monede cripto la un cazinou online. Spre deosebire de cardurile de credit, adresa portofelului tău Bitcoin nu va afișa nicio informație privată. De asemenea, tranzacțiile dvs. de la cazinou nu se vor afișa la sfârșitul lunii, așa cum este cazul extraselor bancare. Conform unui studiu american făcut în anul 2019, peste 86% din toți consumatorii de internet ar dori să fie complet anonimi în timp ce plătesc sau fac alte lucruri online.

Decentralizare

Criptomonedele folosesc tehnologia blockchain. Acest lucru permite utilizatorilor să facă tranzacții între ei, fără a fi nevoie de un organism central de conducere precum băncile. Deci, acest lucru îl face convenabil pentru jucătorii care nu doresc să treacă prin reglementările bancare complexe de înființare a unui cont și de depunere/retragere de comisioane. Decentralizarea criptomonedelor facilitează, de asemenea, utilizatorilor să-și urmărească tranzacțiile. Deci, nu trebuie să solicitați extrase de cont lunare pentru a urmări toate cheltuielile dvs. de cazinou. Acest punct forte al criptomonedelor câștigă încrederea a majorității oamenilor care încep să se intereseze de lumea cripto. 

Opțiuni de investiții

Prețul criptomonedelor este volatil. Acest lucru poate fi un lucru rău și bun în același timp. Dacă sunteți un jucător de noroc, căruia îi place să facă investiții, puteți alege să păstrați monedele atunci când valoarea este scăzută și să le vindeți când este mare și să obțineți profit. De exemplu, la momentul scrierii acestui articol, prețul pentru BTC în USD este de 1BTC: 43.882 USD și era de aproximativ 50.000 USD la mijlocul lunii trecute.

Recunoscut pe scară largă

Jocurile de noroc online sunt o industrie uriașă. Este disponibil în mai multe țări de pe tot globul. Dar una dintre restricțiile majore este că unele opțiuni de plată nu sunt disponibile în fiecare țară, ceea ce te-ar putea împiedica să cumperi token-uri dacă ai un card nevalabil în țara în care este situat cazinoul online. Deci, jocul la un cazinou care oferă posibilitatea de a miza pe criptomonede devine mult mai avantajos. Acest lucru se datorează faptului că aceste criptomonede nu sunt limitate la majoritatea țărilor. Aceasta înseamnă că orice jucător care are un cont la un cazinou Bitcoin poate face în mod convenabil depozite și retrageri de oriunde s-ar afla, de aici un boom în industria jocurilor de noroc cripto. 

Procesare rapidă a plăților

Trebuie să finalizați un proces lung atunci când depuneți/retrageți bani prin carduri de credit sau de debit. Dar cu criptomonede, plățile sunt procesate în câteva minute. Acest lucru îl face mai potrivit pentru jucătorii care ar putea avea nevoie de niște bani rapidi, de unde și popularitatea acestor monede în industria iGaming. Dar trebuie să rețineți că fiecare cazinou online are o politică diferită de retragere. Prin urmare, este recomandabil să verificați termenii și condițiile operatorului înainte de a vă alătura.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa