Cât de importantă este husa de telefon?

de WTA.ro

Cât de importantă este husa de telefon?

Oamenii care nu folosesc huse la telefon sunt fie pasionați de senzații tari, necunoscători ai riscurilor la care își expun telefonul sau persoane care au atâția bani, încât își pot cumpăra oricând un alt telefon. Dacă nu ești vreo vedetă, probabil că te gândești și tu, la fel ca noi ceilalți, cum să-ți protejezi telefonul cât mai bine. 

Husele de telefon se găsesc în numeroase magazine online sau fizice, iar varietatea de modele este uriașă. Dar cât de importantă este husa de telefon? Are un astfel de accesoriu un impact atât de mare în situațiile în care apare contactul cu pardoseala, obiecte ascuțite sau dure și diferite substanțe? Află din articolul nostru.

Telefoanele moderne sunt subțiri și ușoare

Chiar dacă telefoanele inteligente impresionează la capitolul inteligență artificială și funcții, în ce privește rezistența nu excelează. Unele modele sunt dotate cu carcase din material dur și sticlă rezistentă la șocuri, dar tot se pot strica dacă le scapi sau lovești. Comandă o husă de telefon Guess de pe Mobino.ro pentru a-ți proteja telefonul de orice risc. 

În trecut, telefoanele numite popular “cărămizi” rezistau la orice șoc și păreau indestructibile. În prezent, este imposibil să păstrezi integritatea telefonului fără o husă de calitate. Husa funcționează ca un exoschelet, asemenea celor cu care sunt dotate insectele. Ea absoarbe șocurile, protejează ecranul și feresc dispozitivul atât de daune la exterior, cât și la interior. 

Husa este și mai importantă dacă nu ai asigurare pentru telefon

Trebuie să recunoaștem, puțini dintre noi se gândesc să-și asigure telefonul, chiar dacă am dat mulți bani pe el. Preferăm să fim atenți cu el decât să plătim o poliță. Asigurarea este o idee bună dacă ai un telefon valoros, pentru că poți primi bani pentru a-ți recupera paguba. Dacă nu o faci, atunci cel mai important este să-l protejezi cu o husă rezistentă.

Husa influențează aspectul telefonului

Cele mai citite articole

Telefoanele nu sunt doar obiecte utilitare, ci și accesorii care ne influențează stilul și apariția. Husele pot influența mult aspectul smartphone-ului și pot dezvălui aspecte legate de personalitatea, mentalitatea și pasiunile tale. O husă de piele te poate face să arăți mai elegant, iar una imprimată cu desene în stil graffiti îți poate da un aspect cool. 

Dacă ești expansiv și îți place să fii în centrul atenției, alege o husă în culori aprinse, iar dacă îți place subtilitatea, cumpără-ți una în culori neutre, fără mesaje sau desene. Potrivește husa cu stilul vestimentației tale. Dacă ești o femeie care se îmbracă elegant, optează pentru o husă care să reflecte acest lucru. 

Husa asigură o senzație mai bună și aderență sporită

Husa telefonului ajută, în principal, la protejarea acestuia, dar este utilă și în sporirea aderenței. Este ușor să scapi telefonul când ai mâna umedă sau transpirată, de aceea husele texturate sunt indicate în prevenirea loviturilor. Un telefon scăpat pe ciment sau altă suprafață dură se poate strica ușor. În special ecranul este predispus la crăpare sau perforare. Poți alege o husă care acoperă și ecranul, dacă vrei să reduci riscul de defectare a acestuia. 

Prețul de vânzare al telefonului crește dacă îl protejezi

Când îți schimbi telefonul cu unul nou și îl vinzi pe cel vechi, speri să acoperi o parte din costul noii achiziții. Dacă îți protejezi telefonul cu o husă potrivită, șansele de a-l da la un preț bun cresc. Orice zgârietură sau urmă de lovire îi scade valoarea. Alege mereu huse realizate special pentru modelul tău de telefon. Husele universale nu acoperă toate zonele sensibile. 

Husele sunt foarte importante pentru protejarea telefonului și menținerea valorii acestuia. Alege o husă potrivită pentru telefonul tău și nu-l scoate din ea decât atunci când îl cureți. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa