Cat de legale si de utile sunt camerele de spionaj?

de WTA.ro

Increderea este un cuvant mult prea mare pentru societatea moderna actuala, in care parintii nu mai au incredere in copii, sotii nu mai au incredere unul in celalalt, angajatii de multe ori isi dezamagesc sefii, iar aceasta devine o problema foarte serioasa, atat pe plan personal, cat si profesional.

Din fericire, descoperirile tehnologice actuale permit celor care nu au incredere in cei din jur sa se convinga de anumite situatii, sa isi confirme sau sa le fie infirmate anumite banuieli, sa fie siguri ca nu lanseaza acuzatii nefondate. Achizitionarea unor camere de spionaj este una dintre cele mai bune decizii pe care le pot lua persoanele care nu au incredere in apropiati, angajati sau colaboratori.

Cine poate cumpara camere de spionaj si cum le poate folosi?

Camerele de spionaj pot fi achizitionate practic de catre oricine si pot fi folosite in scop personal sau profesional. Singura mentiune este aceea ca pot sa fie montate in locuinta proprietate personala, fara a cere acordul nimanui, dar, in cazul in care se doreste montarea lor in sediul unei firme, de exemplu, angajatii trebuie sa fie instiintati de existenta lor, chiar daca nu neaparat de locul unde sunt amplasate. In caz contrar, instalarea camerelor nu este legala.

Cele mai citite articole

Camerele de supraveghere pot fi deghizate sub diferite forme, de la un banal bec, o cana pentru cafea sau o sapca pana la o boxa bluetooth, o bricheta, o mapa, un ceas de mana, un ceas de masa sau chiar o telecomanda. Practic, camerele spion pot fi montate in diferite obiecte de uz obisnuit, astfel incat nimeni sa nu isi dea seama de existenta lor in locuinta sau de pozitionarea lor in locatia de desfasurare a afacerii.

Utilitatea camerei spion este foarte mare, de la descoperirea unor mici nereguli din partea angajatilor, pana la descoperirea unor prostioare ale copiilor, indiferent de varsta. Totusi, se poate ajunge chiar si la salvarea demnitatii unei persoane sau a vietii acesteia prin intermediul folosirii unei camere de spionaj.

Din ce in ce mai multe cazuri de copii maltratati de bone, de batrani rau tratati de persoanele care ii ingrijesc, de sotii abuzate fizic si emotional sunt aduse la lumina prin intermediul stirilor, canalelor de informatii si internetului. In plus, din ce in ce mai multi angajati isi neglijeaza atributiile la locul de munca sau aduc diverse prejudicii firmei. Toate aceste situatii pot fi prevenite gratie instalarii unor camere de supraveghere in interiorul locuintei sau in interiorul spatiului in care isi desfasoara activitatea angajatii.

Camerele spion sunt usor de instalat, dificil daca nu chiar imposibil de observat, reprezinta o solutie eficienta la toate problemele utilizatorilor si un raspuns sigur la orice indoiala sau banuiala ar avea acestia.

Mai mult, camerele spion au o garantie destul de indelungata, de cativa ani, pot fi cumparate din mediul online, fara ca niciunul dintre membrii familiei sau dintre angajati sa stie si pot fi montate in cele mai la indemana locuri, pentru ca sunt foarte bine disimulate in obiecte discrete. Cu o autonomie impresionanta, cu o calitate audio si video impecabila, camerele spion sunt cele mai bune dispozitive de pe piata, din toate punctele de vedere.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa