Cat de mult conteaza sa mananci o carne de pui de casa delicioasa si sanatoasa?

de WTA.ro

In societatea moderna actuala, in care oamenii nu mai pot avea incredere in ceea ce cumpara de la magazin, in ceea ce pun pe farfurie si in ceea ce mananca, exista specialisti care se gandesc la sanatatea familiilor si la pastrarea gustului autentic de pui de tara, ca acela de pe vremuri.

Intr-o societate in care majoritatea crescatoriilor de pui folosesc concentrate, antibiotice, in care, in majoritatea abatoarelor, se injecteaza substante in carne inainte de a fi pusa pe piata pentru consum, exista un brand 100% romanesc, care pune accent pe sanatatea consumatorilor.

Afacerea de familie cu pui de casa s-a dezvoltat in timp, iar acesti pui ajung acum in intreaga tara. La Provincia este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati producatori locali de carne de pasare.

Ce beneficii aduce carnea de pui consumatorilor?

Carnea de pui este una dintre cele mai usoare si mai versatile tipuri de carne, fiind recomandata de medicii din intreaga lume. Puiul poate fi folosit in toate felurile de mancare, de la supe si ciorbe, pana la salate si mancaruri cu sos sau chiar chiftelute si sarmale. Carnea de pui nu are numai beneficii asupra siluetei, ci si asupra sanatatii.

Carnea de pui contine proteine, calciu, magneziu, fier, fosfor, sodiu, zinc, potasiu si o gama intreaga de vitamine precum vitaminele A, C, D, E, B6, B12 si K. Carnea de pui previne bolile de inima, diabetul, elimina anemia si ajuta la dezvoltarea muschilor.

Primul tip de carne introdus in alimentatia bebelusilor, fie ei alaptati sau nu, este carnea de pui. Acest tip de carne nu numai ca este delicios, bogat in vitamine si in nutrieti esentiali, ci este si foarte hranitor. Insa carnea de pui nu se recomanda numai copiilor, ci si adultilor, datorita continutului scazut de colesterol si de grasimi saturate.

Tensiunea arteriala este mai bine tinuta sub control gratie consumului de carne de pui. De asemenea, supa de pui este un bine cunoscut remediu impotriva racelii, pe care il folosesc deopotriva adultii si copiii.

Nu in ultimul rand, carnea de pui este foarte versatila, deoarece se gateste usor si rapid, se albeste atunci cand este fiarta si se rumeneste foarte repede, in doar cateva minute. Carnea de pui poate fi folosita cu oase sau fara si nu necesita un timp indelungat de preparare.

De ce sa cumperi carne de pui La Provincia?

Pentru cei care nu au avantajul de a sta la curte, de a locui intr-o zona din afara orasului sau de a avea rude intr-o zona rurala, care sa le asigure carne de pui naturala si sanatoasa, carnea de pui La Provincia este alegerea ideala.

Aceasta are gustul traditional al carnii de pui de curte, puii sunt crescuti cu hrana naturala si sanatoasa, care provine din agricultura proprie. Reprezentantii acestei companii isi dedica toata resursele procesului si produsului finit, pentru a obtine un gust autentic de pui romanesc, care ajunge pe masa romanilor carora le pasa de ceea ce mananca.

LaProvincia este o marca inregistrata a grupului Carmistin.

Te-ar putea interesa

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!