Cati confirmati pozitiv cu COVID-19 sunt de fapt in Braila? Autoritatile dau din coate si comunica date diferite

de WTA.ro

Cati infectati cu COVID-19 sunt de fapt, in acest moment in Braila?

Cand am crezut ca s-a dat liber la comunicare, acum primim informatii din mai multe parti, care nu coincid sub nicio forma. Dovada, astazi, la ora 13.00, pe site-ul oficial al Grupului de Comunicare Strategica, in Braila apareau 11 cazuri de persoane infecate cu coronavirus. Informatia a fost preluata si data brailenilor de toate ziarele locale. Sa aiba si cetateanul cateva date oficiale, ca neoficialii colcaiei printre noi.

Dupa mai bine de doua ore, Prefectura Braila transmite, printr-un comunicat oficial, un numar de 9 cazuri de confirmari cu COVID-19.

In randurile de mai jos va prezentam o parte din comunicatul transmis de Prefectura Braila

Cele mai citite articole

“Astazi, 02.04.2020, la nivelul judetului Braila sunt monitorizate 2.278 de persoane, aflate in izolare voluntara la domiciliu si 303 de persoane care se afla in carantina institutionalizata.

Mentionam ca 1.830 de persoane au iesit din autoizolare, la incheierea celor 14 zile si 41 de persoane au primit avize epidemiologice de a iesi din carantina institutionalizata. De asemenea, conform raportarii DSP Braila, in prezent, sunt  9 cazuri  confirmate pozitiv de COVID-19, iar un pacient a fost declarat vindecat si externat.”

Care este numarul real de braileni confirmati pozitiv, numarul pe care, OFICIAL, noi, cetatenii de rand TREBUIE sa il cunoastem? Daca nici aceste doua surse (GCS si Prefectura) nu pot da date OFICIALE, VERIFICATE, atunci sa aplecam mai bine urechile la “SURSELE” NEOFICIALE?

Sesizand diferenta vizibila intre cele doua numere comunicate, pe de o parte de Grupul de Comunicare Strategica si pe de alta parte de Prefectura Braila, prefectul Boboc ROAGA presa sa transmita  mai departe datele comunicate de Institutia Prefecturii.

Pe de alta parte, brailenii, la randul nostru, rugam institutiile abilitate SA DEA INFORMATII REALE, OFICIALE si VERIFICATE. Virusul cauzeaza neliniste si multa durere, nu e momentul sa cauzeze si HAOS!!

 

Citeste si Ultimul bilant OFICIAL pentru Braila / Inca 3 cazuri confirmate cu COVID-19

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa