Caz oripilant intr-o comuna din Braila  / “Emilia” a fost ucisa si apoi mancata, iar resturile date la caini

de WTA.ro

In cursul zilei de ieri, la ora 12:00, politistii au fost sesizati  de catre un angajat din cadrul Garzii Nationale de Mediu Braila, cu privire la faptul ca pe raza localitatii Victoria s-ar fi comis o fapta de braconaj cinegetic.

Emilia, o gasca cu gat rosu a fost gasita, ieri, in curtea unui satean din Victoria, judetul Braila. Resturi din pasarea protejata de lege fusesera date …la caine. Langa bucati din ea s-au identificat emitatorul si inele ornitologice aplicate de specialistii din proiectul Safe Flight for Redbreasts.

Politistii s-au deplasat la fata locului, iar in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca pe terenul unui consatean, in varsta de 52 de ani, se aflata resturi ce provin de la o pasare. Barbatul nu detine calitatea de vanator si nu este detinator legal de arma de vanatoare.

Cele mai citite articole

Alaturi de biologi, la Victoria se afla si autoritatile romane care ancheteaza acest caz – pentru ca este un posibil caz de braconaj. In continuare, se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt si daca se intrunesc elementele constitutive ale vreunei infractiuni.

Emitator prin satelit

Cele mai citite articole