Cazurile de pacienți confirmați pozitiv Covid-19 în județul Tulcea vor fi împărțite între mai multe unități sanitare din Dobrogea, în funcție de specificul pacienților

de WTA.ro

Ministerul Sănătății a stabilit prin Ordinul 533 din 29 martie, „Planul de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul epidemiei Coronavirus Covid-19“. Este vorba de lista spitalelor suport pentru pacienții testați pozitiv cu virusul SARS Cov-2, precum și de ceea ce se întâmplă cu pacienții care nu pot fi amânați – cazurile grave, cele de dializă și cele a gravidelor. 

Cele mai citite articole

Pentru județul Tulcea s-a stabilit că Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Tulcea devine Spital suport pacienți Covid-19 pozitiv, iar cazurile de maternitate Covid-19 pozitiv sunt direcționate către Spitalul Municipal Medgidia. Pacienții ce necesită dializă și sunt confirmați Covid-19 pozitiv sunt transportați la Centrul de dializă Tulcea al SC Fresenius Nephrocare România SRL, iar la Spitalul Județean Constanța vor fi transferate cazurile grave și critice.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa