Ce beneficii îți oferă geamurile din termopan de calitate premium?

de WTA.ro

Vrei să îți transformi casa într-un loc primitor, confortabil, unde să te simți în siguranță? În fiecare vară, magazinele de bricolaj, dar și firmele de construcții sunt asaltate de clienți care vor să își redecoreze sau să își construiască o casă.

De cele mai multe ori, renovarea unei case ține seama de preferințele locatarilor, singurul lucru care nu ar trebui lăsat la voia întâmplării fiind alegerea geamurilor de tip termopan. Online vei găsi o mulțime de producători de ferestre termopan, care vin cu oferte care mai de care mai tentante, pentru a-și atrage clienții. 

Totuși, un geam termopan ar trebui să fie o investiție în confortul tău termic, de aceea este indicat să optezi pentru modelele premium care, deși sunt mai scumpe, îți asigură o temperatură optimă fie că este iarnă, fie că este vară, dar te ferește și de accesul hoților.

Dacă tot ai făcut o cheltuială cu renovarea locuinței, ar fi și păcat să optezi pentru termopane de slabă calitate, care se vor deteriora rapid. De cealaltă parte, un termopan de calitate superioară va duce și la economii de energie, foarte importante mai ales odată cu creșterile din acest an.

Tâmplăria din PVC presupune folosirea unor profile din policlorură de vinilin, care oferă proprietăți izolatoare foarte bune, atât din punct de vedere termic, cât și fonic. Spre deosebire de lemn sau metal, ramele din PVC sunt mult mai rezistente în timp, iar geamurile de tip termopan sunt superior calitative.

De ce să investești în geamuri termopane de calitate superioară?

Cele mai citite articole

Sunt multe motivele pentru care o astfel de investiție este de bun augur pentru o casă recent renovată. Spre exemplu, dacă optezi pentru termopanele salamander BluEvolution 92 te vei bucura de o mulțime de avantaje, printre care:

Eficiență energetică

Ferestrele realizate din PVC de calitate superioară asigură un grad sporit de economisire a energiei datorită calităților izolatoare. Cu alte cuvinte, această caracteristică se va transforma în costuri reduse la energie pe perioada iernii.

Raport avantajos costuri-beneficii

În comparație cu alte materiale, PVC-ul are costuri de achiziție mult mai avantajoase. Fie că optezi pentru ferestre cu profile din PVC sau PVC placat cu aluminiu, te vei bucura de calitate superioară, rezistență sporită, precum și izolare fonică și termică, proprietățile antiefracție, de ignifugare și antișoc.

Protecția fonică

Dacă locuiești într-o zonă aglomerată, investiția într-un geam termopan de calitate superioară îți poate readuce liniștea în locuință. Astfel, te vei putea bucura de o viață liniștită și confortabilă, fără zgomotele exterioare deranjante, fie ele stradale sau ale vecinilor.

Siguranță antiefracție

Termopanele de calitate superioară vin echipate cu sisteme antiefracție moderne, sigure, care să îți confere liniște și siguranță. În plus, există și modele cu închidere pe cheiță, special concepute pentru protecția copiilor. 

Elemente de feronerie premium

Termopanele de calitate superioară dispun de feronerie performantă din oțel, inclusă în opțiunea standard de deschidere în 4 trepte. De asemenea, poți opta și pentru modele cu balamale ascunse, care aduc multiple avantaje în montare, utilizare și întreținere.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa