Ce cadou să-i faci iubitului tău de ziua lui

de WTA.ro

Mereu îți face cele mai inspirate cadouri și știe ce îți dorești în fiecare zi. Pare că te cunoaște foarte bine, te ascultă, te înțelege și, mai presus de toate, te iubește. Și ți-ai dori ca și tu să-i faci cadouri inspirate cu orice ocazie. Și pentru că tocmai se apropie ziua lui și ești ca de fiecare dată în pană de idei, ne-am gândit să-ți dăm o mână de ajutor. Ei bine, pentru a-ți ușura munca, ți-am pregătit o listă cu 7 idei de cadouri perfecte pentru partenerul tău.

1.O pereche de căști wireless

Chiar dacă iubitul tău este un împătimit al muzicii sau preferă liniștea, o pereche de căști wireless sunt întotdeauna binevenite. În prezent, ne petrecem o mare parte din timp ascultând podcasturi, cursuri sau chiar vorbind la telefon. Pe lângă faptul că sunt extrem de utile în nenumărate situații, acestea îți oferă libertatea de a asculta orice dorești, fără a te încurca în celebrul cablu al căștilor clasice.

În plus, dacă vrei să dai un plus de creativitate acestui cadou, poți crea un playlist special pentru iubitul tău, pe care să-l asculte la noile lui căști în timp ce merge spre birou.

2. Un parfum special

Cu un parfum de calitate, cu siguranță îți vei surprinde iubitul. Mirosurile rafinate vor fi întotdeauna la modă, iar bărbații știu asta foarte bine. Dacă iubitul tău are un parfum preferat, atunci va fi mai mult decât bucuros să-l primească în dar. Totuși, în cazul în care vrei să aduci un plus de noutate și să-l surprinzi cu noi esențe memorabile, un parfum Versace poate fi lozul câștigător. Notele lemnoase amestecate cu aroma de citrice oferă un miros puternic și intens, îndrăgit de bărbații de pretutindeni.  

3. Un aparat de ras electric

Mai devreme sau mai târziu, orice bărbat are nevoie de un aparat de ras pentru a se bărbieri. Dacă vrei să optezi pentru un cadou care îmbină utilul cu plăcutul, atunci un aparat de ras electric este soluția ideală. Un bărbierit profesional este un adevărat răsfăț pentru bărbați. În plus, vei scăpa de întrebarea „oare o să-i placă?”, deoarece aparatele de ras sunt un cadou universal, potrivite pentru orice gust sau preferințe.

4. O cămașă elegantă

O cămașă nouă este binevenită în garderoba oricărui bărbat. Indiferent de contextul social în care ne aflăm, zilele de naștere, petrecerile și evenimentele sociale fac parte din viața noastră. De aceea, o cămașă elegantă în culoarea preferată a iubitului tău este un cadou practic, de care se va bucura pe termen lung. 

Cele mai citite articole

În plus, pentru a adăuga un strop de magie acestui cadou, poți cumpăra și două bilete la teatru. Va fi prilejul perfect de a vă delecta cu un spectacol reușit și de a purta noua cămașă primită. 

5. Un portofel din piele

Bărbații nu acordă atât de multă importanță accesoriilor, iar un cadou din această sferă s-ar putea să fie chiar necesar. Un portofel este util indiferent de vârstă, gusturi sau preferințe, chiar dacă unii bărbați nu recunosc. Dacă iubitul tău are deja un portofel, însă este deteriorat sau mic, atunci poți opta pentru un portofel clasic din piele. Cu siguranță, va aprecia acest cadou și îi va fi de mare folos. Poți adăuga un mesaj drăguț în interiorul portofelului, pe care să îl citească abia după deschiderea cadoului. Va fi plăcut surprins!

6. O pereche de pantofi sport

Dacă sportul face parte din rutina iubitului tău, atunci o pereche de pantofi sport este varianta câștigătoare din toate punctele de vedere. În garderoba pasionaților de sport, adidașii sunt foarte importanți, iar o pereche în plus nu strică niciodată. În plus, dacă alegi și modelul preferat, la care visa de ceva timp, succesul acestui cadou este garantat.

În cazul în care iubitul tău nu practică sport, însă și-a propus de ceva timp să o facă, acest cadou va fi un impuls să treacă la fapte.

7. Un smartwatch

Gadgeturile au devenit parte din rutina noastră, făcându-ne viața mult mai ușoară. Dacă iubitul tău este un pasionat al gadgeturilor inovative, atunci un smartwatch îl va bucura la modul cel mai real. Pe lângă numeroasele funcționalități pe care le are, un smartwatch este un accesoriu perfect de asortat la orice ținută, fie ea casual, sport sau office. În plus, îl poți personaliza cu o curea colorată sau cu un print interesant, în funcție de gusturile partenerului. 

Sursa foto: shutterstock 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa