Ce cadouri se pretează exigentelor şefilor, managerilor sau superiorilor? Cum poate rezolva un coş cadou această problemă?

de WTA.ro

Alegerea unui cadou pentru şefi poate reprezenta o adevărată provocare pentru angajaţii, subalternii sau cei care doresc să marcheze într-un fel aniversarea sau să îşi arate pur şi simplu recunoştinţa cu o anumită ocazie. Din păcate, este din ce în ce mai dificil ca angajaţii să anticipeze preferinţele sau exigenţele superiorilor, de aceea apelează la soluţii “de mijloc”, cu care nu au cum să dea greş. Aceste soluţii includ cosuri cadou, flori şi o felicitare atent aleasă şi redactată. 

Florile sunt o opţiune excelentă pentru şefe, dar pentru şefi?

Florile sunt întotdeauna o opțiune excelentă pentru şefe sau manager, pentru superioare, însă nu este suficient un buchet de flori pentru a le ura în mod corespunzător “La mulţi ani”. Un cadou mult prea scump său mult prea ieftin nu se pretează celor care au un rol foarte important în cariera şi în viaţa profesională. 

Desigur că o plantă în ghiveci, suculentă sau clasică, cu flori elegante va arăta în mod cert foarte bine pe birou şi va fi extrem de apreciată când vine sub formă de cadou. În plus, plantele fac ca oamenii să fie mult mai productivi la locul de muncă şi le îmbunătăţesc creativitatea. Însă dacă managerul sau superiorul este un bărbat, şi nu un bărbat oarecare, ci un mentor care îi ghidează prin momentele agitate, care îi învaţă lucruri noi şi le uşurează muncă, o persoană care crede în abilităţile angajaţilor, un buchet de flori nu mai este chiar o soluţie potrivită. 

Ce trebuie să conţină un coş cadou select pentru superiorul tău?

Cele mai citite articole

De regulă, coşurile cadou se găsesc sub diferite forme şi cu diferite elemente incluse, în funcţie de ocazi pentru care urmează să fie dăruite, de sexul celui ce urmează să le primească, dar şi de alte criterii foarte importante. 

Coşurile cadou pentru Crăciun se diferenţiază de cele pentru Paşti, aşa cum coşurile cadou pentru femei se diferenţiază de cele pentru bărbaţi. Desigur că pentru a oferi un coş cadou deosebit şefului, acesta trebuie să fie select, să marcheze un moment deosebit, să exprime respect şi să nu inducă în eroare primitorul.

Din componenţa unui coş cadou ce urmează să fie oferit şefului nu trebuie să lipsească anumite elemente foarte importante. Componentele dulci sunt foarte apreciate de către femei şi bărbaţi deopotrivă, iar coşurile cadou conţin de regulă ciocolată, praline, trufe, panettone, dar şi alte dulciuri foarte fine şi cu un gust deosebit. Totodată, dintr-un coş cadou pentru şef nu trebuie să lipsească nici o sticlă de whisky, de şampanie sau, pentru doamne, o sticlă de lichior fin ori o sticlă de vin bun şi vechi. 

Nu în ultimul rând, din coşurile cadou pentru şefi nu trebuie să lipsească nici o pungă de cafea bună sau chiar cafea solubilă aparţinând unui brand de renume, iar dacă este vorba despre o femeie, un trandafir roşu criogenat va fi foarte apreciat. Din coşurile cadou pentru şefi să nu lipsească o felicitare cu un text personalizat sau chiar cu o fotografie.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa