Ce fac zodiile de Revelion

de WTA.ro

Berbec

Te aştepţi să fii sufletul petrecerii de Revelion, dar cum finalul de an aduce şi revelaţii, vei fi dată la o parte şi tratată cu răceală. Oamenii s-au săturat de aroganţa ta, iar compania ta în noaptea dintre ani va fi doar sticla de şampanie.

Taur

Tu visezi să închei anul alături de sufletul tău pereche, dar cum eşti singură şi anul ăsta, sunt mari şanse să îţi petreci noaptea dintre ani urmărindu-l pe fostul iubit pe Facebook.

Gemeni

Miezul nopţii te va prinde dansând nebuneşte pe o masă. Fă poze, pentru că mâine sunt mari şanse să nu îţi mai aminteşti nimic.

Rac

Te pregăteşti pentru o noapte senzaţionala, dar la miezul nopţii vei fi deja în depresie din cauza nereuşitelor pe care le-ai avut în timpul anului. Cum nu te ascultă nimeni, vei ajunge să te plângi barmanului şi să le trimiţi mesaje depresive prietenilor.

Leu

Te aşteaptă o noaptea albă, petrecută în faţa oglinzii de la baie, unde îţi vei ţine discursuri încurajatoare şi motivaţionale.

Cele mai citite articole

Citeşte şi: Cum să nu mai simţi frigul când stai prea mult afară

Fecioară

În noaptea dintre ani vei fi o rebelă. Cineva îţi va muta cănile din bucătărie, iar tu nu vei da doi bani pe asta şi nu le vei aşeza în ordinea corectă. Bravo, aşa se trăieşte viaţa!

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citește și…

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa