Ce facem în weekend-ul îndrăgostiților la Sibiu – Mergem la karaoke, în club, la teatru și la film

de WTA.ro

În weekend-ul iubirii, este musai să ne distrăm pe cinste oriunde ne-am afla. Fie că avem pereche, fie că suntem singuri și fericiți, suntem așteptați să ne relaxăm și să participăm la mai multe evenimente. De vineri și până duminică, distracția e la ea acasă: la film în CineGold, la teatrele din oraș, în club sau la karaoke. 

VINERI
Este Valentine’s Day, astfel că îndrăgostiții din Sibiu vor fi răsfățați. Cuplurile își pot declara dragostea pe covorul roșu, la CineGold în incinta mall-ului Promenada Sibiu.

„Filme pe alese, meniuri cu surprize, multe inimi, trandafiri, o fântână cu cea mai bună ciocolată, o tombolă plină cu bucurii și un val puternic de sprijin și iubire înfocată pentru baschet! Toți cei care aleg să își petreaca o zi specială cu persoana iubită la CineGOLD, sunt întâmpinați cu caldură și cu mici surprize menite să amplifice bucuria. Îndragostiții care se răsfață cu meniurile cuplu și romantic sunt surprinși cu inimi dulci și invitații la film. Întreaga echipă de baschet BC CSU SIBIU împreună cu suporterii vine să petreacă ziua Sfântului Valentin la CineGOLD și special din dragoste pentru baschet sunt lansate 4 meniuri dedicate echipei și suporterilor cu mențiunea “prin achiziționarea unui meniu, marchezi 2 lei pentru echipă”, spun reprezentanții CineGold.

Spre seară, la Hello Coffee Lounge, este organizată o seară de karaoke ce se anunță a fi memorabilă. Haideți să cântați melodiile de dragoste preferate în singurul vape-bar din Sibiu. Dacă este pentru prima dată când mergeți pe Calea Dumbrăvii nr. 17, pregătiți-vă, că nu e ușor. Nu e ușor să duci o mega distracție până în zori și să mai și cânți pe deasupra. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

Tot vineri cuplurile sunt invitate să se distreze în Cotton Pub din Sibiu. Andrew Dum vine în oraș și promite că toți cei prezenți se vor distra pe cinste. Andrew este un DJ cunoscut, fiind invitat la marile festivaluri din 2019, cum ar fi Untold, Awake Festival, Afterhills Festival, DeepForest Festival, SummerWell Festival, PRO FM on TOP. Pe pagina de Facebook găsiți mai multe detalii.

SÂMBĂTĂ
Sâmbătă, copiii sunt așteptați la Teatrul Gong, acolo unde au loc ateliere și spectacole. „Atelierul de… meșterilit”  începe la ora 10:00, pentru categoria de vârstă: 4-6 ani și la ora 12:00 pentru categoria de vârstă: 7-10 ani. Prețul unui bilet este 14 ani.

Cele mai citite articole

Totodată, de la ora 11.00, tot la Teatrul Gong, are loc spectacolul „Puiul de lebădă”, după Hans Christian Andersen. Spectacolul spune povestea unui boboc de lebadă, clocit de către o raţă. Câte umilinţe a putut să îndure micuţul, din partea tuturor, doar pentru simplul fapt că nu era asemena celorlalte! Toţi îl dispreţuiau şi se purtau urât, spunându-i în faţă cuvinte grele şi rănind-o chiar şi pe mama raţă, care îl iubea la fel de mult ca pe ceilalti puişori ai săi. Ba chiar fuse sfătuită să îl alunge, căci facea de râs neamul mândru al raţelor. Vă puteţi închipui, copii, ce era în sufletul bietei “raţuşte”?!  Simţea exact ce simte un amic de-al nostru pe care îl batjocorim, fie că e prea înalt, prea scund, prea gras sau prea slab. E bine să ne gândim ce ar putea trăi în acele momente şi cât de grele îi sunt umilinţele. Dar mai ales, nu uitaţi, oricând putem fi în locul lui!

FOTO: Cătălina Drăghici

De la ora 18.00, tot la Teatrul Gong, începe spectacolul Alice de Yann Verburgh, după Lewis Carroll.

FOTO: Cătălina Drăghici

Apoi, la ora 19.00, cei mari sunt așteptați la Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu să vadă spectacolul Ierusalim de Jez Butterworth. Spectacolul se ține în Sala Mare și nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Sâmbătă seară ne distrăm din nou la Cotton Pub. Vor întreține atmosfera DJ JOHNNY DAMIX & SILVIU ANDREI și DJ CIPI HAMPU. Rezervări la 0752 268 866 și detalii pe Facebook.

DUMINICĂ
Duminica este zi de relaxare. Fie că suntem cu iubita sau iubitul, cu prietenii ori cu familia, ne sunt pregătite câteva activități numai bune pentru a ne reface după două zile agitate. La Teatrul Național „Radu Stanca” are loc spectacolul „Oscar și Buni Roz” care spune povestea lui Oscar, un baietel de zece ani, care parcurge printre râsete si lacrimi itinerarul emoționant al tuturor vârstelor și experiențelor umane, îmbogățite de imaginația lui care îmbracă realitatea în haina miraculosului. Spectacolul are loc la ora 19.00.

 

Cele mai citite articole