Ce FAIN! Un loc din Mureș de poveste pregătește St. Patrick’s Weekend! FOTO

de WTA.ro

Vă spuneam în urmă cu ceva vreme că un top cu cele mai frumoase 10 locuri din Romania pentru o vacanță de poveste cu cortul a fost alcatuit de blogerii de la calatorinbascheti.ro. Unul dintre aceste superbe locatii alese este CAMPING FAIN – Salard, Valea Jirca, Lunca Bradului, Mures -, pe pozitia 5. Noi consideram ca merita locul 1. ?

Pentru perioada următoare, 20-22 martie, organizatorii au pregătit evenimentul cu ocazia St. Patrick’s Weekend, unde fiecare oaspete care se va caza în camping va primi 3 guinness beers. Detalii și înscrieri, aici.

Cele mai citite articole

Evenimentul se împarte în doua zile, vineri și sâmbătă. În prima zi se vor organiza concursuri cu premii în bere și nu numai, pe baza a boardgames. Ziua de sâmbătă va continua cu muzica live pusa pe vinyl de către DJ-ul rezident al campingului Mariusescu și inaugararea ciubarului, transmit organizatorii.

Conform aceleiași surse, în cadrul acestui eveniment sunt disponibile 31 de locuri încălzite în corturi,iar prețurile sunt următoarele (se pot gasi si pe booking / airbnb):

  1. Canvas – 2 persoane – 180 lei / noapte – 5
  2. Dome – 3 persoane – 240 lei / noapte – 4
  3. Manfred’s Haus – 3 persoane – 240 lei / noapte – 1

MS / Foto: Fain

Cele mai citite articole