Ce laptop să aleg dacă lucrez online în 2023?

de WTA.ro

Ce laptop să aleg dacă lucrez online în 2023?

În această eră a lucrului de la distanță, casele noastre s-au transformat fără probleme în oficiile noastre profesionale, iar laptopul de încredere a apărut ca un activ indispensabil în această evoluție. Laptopurile create pentru lucrul de la distanță combină puterea, eficiența și mobilitatea pentru a satisface diverse nevoi de lucru de acasă. Indiferent dacă sunteți un profesionist de la distanță, un nomad digital sau cineva intenționat să-și optimizeze biroul de acasă, alegerea laptopului vă poate afecta semnificativ productivitatea.

MacBook Air 15 recoomandare https://misterfix.ro/blog/

Explorând MacBook Air 15 Printre multitudinea de opțiuni disponibile, Apple MacBook Air de 15 inchi se remarcă ca o selecție de top pentru un laptop ideal pentru lucru de acasă. Aclamația sa se datorează performanței sale remarcabile, designului elegant și profesional, afișajului de top și duratei de viață remarcabile a bateriei. Ecranul de 15 inchi se potrivește utilizării prelungite pe tot parcursul zilei, în timp ce greutatea și portabilitatea sa sunt utile pentru cei care doresc flexibilitate, fie că își schimbă locația sau lucrează din setarea tradițională de birou.

Procesor: cip M2

RAM: 8 GB până la 24 GB

Dimensiunea ecranului: 15 inch

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 (2023)

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 se remarcă ca laptop de afaceri premium, oferind performanțe excepționale, dar calitatea sa vine la un preț premium. Remarcabil de ușor și subțire, are un design elegant, făcându-l ultraportabil și ideal pentru lucrul de oriunde. Ecranul tactil receptiv și opțiunea de a extinde memoria și spațiul de stocare până la 32 GB și, respectiv, 2 TB, asigură că toate fișierele de lucru esențiale sunt în siguranță. Funcțiile de securitate îmbunătățite, inclusiv un cititor de amprente și o cameră web de recunoaștere facială, oferă protecție suplimentară.

Procesor: Intel Core i7-1355U

RAM: 16 GB

Cele mai citite articole

Dimensiunea ecranului: 14 inch

MacBook Pro 16

MacBook Pro 16, pe de altă parte, este alegerea supremă pentru creatorii de conținut. Cu ecranul său extins, oferă pânza perfectă pentru a vă prezenta munca de design. Alimentat de procesoarele M2 Pro sau M2 Max, oferă viteză și capabilități extraordinare pentru redare impecabilă 4K, editare video la nivel înalt și manipulare a fotografiilor fără întârzieri. Acest laptop oferă un confort excepțional, având o tastatură superbă, cameră web și difuzoare, făcându-l o alegere excelentă pentru gestionarea sarcinilor corporative din orice locație. Pentru profesioniștii implicați în sarcini creative avansate, cum ar fi modelarea 3D, designul grafic sau producția audio, MacBook Pro este campionul incontestabil.

Procesor: M2 Pro (procesor cu 10 nuclee, GPU cu 16 nuclee sau CPU cu 12 nuclee, GPU cu 19 nuclee), cu M2 Max opțional cu CPU cu până la 12 nuclee și GPU cu 38 nuclee

RAM: 16 GB până la 96 GB

Dimensiunea ecranului: 16,2 inch

Asus ROG Strix SCAR G834JY

Dacă sunteți un pasionat de lucru de acasă, căruia îi place să treacă de la serviciu la joacă, Asus ROG Strix SCAR G834JY oferă echilibrul perfect. Deși poate să nu fie cea mai portabilă opțiune datorită dimensiunii și greutății sale, oferă performanțe de joc la nivel de desktop, care te pot face să uiți că folosești un laptop. Această centrală asigură întâlniri online fără probleme, respectarea termenelor limită, efectuarea de cercetări și gestionarea fișierelor fără nicio întârziere. Odată ce ziua de lucru s-a încheiat, se transformă într-o fiară de jocuri (deși este recomandabil să adăugați un monitor suplimentar la configurație). Deși durata de viață a bateriei este decentă, nu este excepțională, dar acest lucru nu ar trebui să pună o problemă semnificativă.

Procesor: Procesor Intel Core i9-13980HX din a 13-a generație de 2,2 GHz (cache de 36 M, până la 5,6 GHz, 24 de nuclee: 8 nuclee P și 16 nuclee E)

RAM: 16 GB

Dimensiune ecran: 18 inch

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa