Ce mai face tineretul? Top 3 activități în vogă acum

de WTA.ro

Ce mai face tineretul? Top 3 activități în vogă acum

Într-o lume care se află în continuă schimbare, este firesc să ne întrebăm cu ce se mai ocupă tinerii în ziua de azi. Ce preferă să facă aceștia? Ei bine, răspunsurile s-ar putea să fie extrem de diferite față de cele de acum 10 sau 20 de ani. Dacă ești curios de ce aleg tinerii să facă atunci când au câteva clipe libere de la învățat, descoperă în rândurile de mai jos.

Iată 3 metode de petrecere a pauzelor pentru liceeni:

1.      Socializare online

Mulți adolescenți aleg să petreacă timp pe rețelele de socializare atunci când sunt în pauză. De cele mai multe ori, aceștia discută cu prietenii aflați în alte localități sau pur și simplu își urmăresc influencerii preferați. Din păcate, un număr mare de tineri aleg să se retragă în carapacea proprie, să-și pună căștile în urechi și să stea în fața unui ecran de mărimea buzunarului. Cu toate acestea, ei au posibilitatea de a se folosi de internet și în scopuri educative precum urmărirea documentarelor științifice sau vizionarea unor videoclipuri ce prezintă curiozități despre lumea înconjurătoare.

2.      Fumat

Cele mai citite articole

Fie că este vorba despre țigări tradiționale sau vape-uri, fumatul reprezintă o activitate des întâlnită. În timp ce unii văd asta ca pe o formă de rebeliune sau o modalitate de a face față stresului, alții îl consideră o problemă de sănătate serioasă. În pauzele de la cursuri, grupuri întregi de studenți își petrec 10 sau 20 de minute discutând și fumând. Țigările electronice au devenit tot mai populare, din cauza aromelor diverse pe care tinerii le găsesc atractive. O astfel de țigară electronică de unică folosință poate fi găsită pe merlin.ro la prețuri accesibile, pe care studenții și le pot permite cu ușurință. Din păcate, cu toate că ele pot fi considerate o alternativă mai puțin nocivă decât fumatul, tot rămân un pericol pentru sănătate.

3.      Discuții legate de gaming, sport, modă sau skincare

Pentru tineri, pasiunile și interesele pot varia considerabil, însă toată lumea își dorește să le împărtășească colegilor. În timp ce băieții preferă să discute despre gaming sau sport, fetele abordează subiecte precum moda sau îngrijirea tenului. Anii se pot vedea greu pe tenul tinerilor, iar din acest motiv un subiect popular de discuție este îngrijirea acestuia pentru a scăpa de coșuri sau acnee. Un număr crescut de tineri au început să acorde mai multă atenție rutinei de îngrijire a pielii, schimbând sfaturi și trucuri pentru a obține o piele sănătoasă și strălucitoare. Acest lucru nu face decât să demonstreze interesele tinerei generații legate de aspectul fizic, parcă mai intens decât la generațiile trecute.

Toate acestea fiind spuse, tinerii aleg să-și petreacă timpul în diverse moduri în pauze, în funcție de grupul de prieteni. De la socializarea online, la fumat sau discuții pe diverse teme, tinerii sunt în căutarea diverselor modalități de petrecere a timpului pentru a se relaxa între ore.

Sursă foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa