Ce produse cosmetice iei cu tine într-o vacanță

de WTA.ro

Ce produse cosmetice iei cu tine într-o vacanță

Ești cu gândul la vacanța din perioada sărbătorilor de iarnă și deja faci lista cu ce trebuie să pui în bagaj pentru excursia mult așteptată? Pentru un sejur perfect vei avea nevoie de haine confortabile și călduroase, accesorii și echipament pentru iarnă, dar și de produse cosmetice și make-up, pentru ca pielea ta să fie protejată împotriva posibililor factori externi ai sezonului rece: vânt puternic, zăpadă, grindină, ploaie și temperaturi scăzute.

Descoperă toate produsele cosmetice și de make-up ce nu trebuie să lipsească din portfardul tău, pentru o vacanță de vis în perioada anotimpului iernii!

Crema de zi

Indiferent de locul excursiei tale, tenul are nevoie de hidratare zilnică, mai ales iarna când vântul este mai aspru. Alege o cremă de zi potrivită pentru nevoile și tenul tău: normal, mixt, uscat, gras, sensibil, matur, astfel încât să te poți bucura de fiecare moment și activitate din vacanță, fără grija tenului!

Crema cu protecție solară

Protecția solară este necesară pentru întreaga perioadă a anului. Chiar dacă nu îl vei simți, soarele este în continuare destul de puternic și în sezonul rece, mai ales la munte, pe platouri sau pe pârtia de schi. Pentru a evita expunerea la razele UV, alege o cremă de soare cu protecție de minim 10-15 SPF.

Balsamul de buze

Alături de ten, buzele necesită protecție împotriva frigului și a temperaturilor scăzute, deoarece acestea pot deveni uscate și crăpate atunci când sunt expuse perioade lungi la vreme nefavorabilă. Aplică un balsam hidratant ori de câte ori simți nevoia. 

Cele mai citite articole

Încearcă Sugar Tinted Lip Treatment de la Fresh pentru buze mereu hidratate și nuanțate. Vei putea alege dintre tonurile de: coral, poppy, bloom, punch, spice, orchid etc. Balsamul conține și 15 SPF, fiind ideal pentru un sejur de iarnă la munte!

Crema de mâini

În contact cu frigul, mâinile tind să se deshidrateze, pielea devenind aspră, uscată și dureroasă. Folosește o cremă de mâini bogată în substanțe hrănitoare, precum untul de shea, aloe vera sau uleiurile de cocos, jojoba sau argan. Mâinile pot deveni uscate chiar și atunci când porți mănuși pentru o perioadă îndelungată.

Demachiantul

Demachiantul nu ar trebui să lipsească din niciun portfard deoarece reprezintă una dintre cele mai importante etape de îngrijire a tenului. Folosește demachiantul atât dimineața, înainte de a aplica produsele cosmetice și de make-up, dar și seara pentru a înlătura praful, poluarea sau machiajul, curățând porii și relaxând pielea!

Produse de make-up

Fie că îți face plăcere să aplici un machiaj ușor, de zi, sau te pregătești pentru o petrecere la cabană, atunci cu siguranță vei avea nevoie de câteva produse de make-up! Astfel, iată cele 10 machiaje pe care să iei cu tine în excursie!

  • Fard de pleoape travel-size – care conține nuanțele tale favorite atât pentru machiajul de zi, dar și pentru cel de seară.
  • Mascara – pentru definirea ochilor și alungirea genelor.
  • Creion pentru sprâncene – pentru un plus de expresivitate.
  • Eyeliner – poți crea cu acesta atât un machiaj discret, dar și unul dramatic și irezistibil.
  • Ruj sau balsam pigmentat – pentru hidratarea buzelor.
  • Primer – pentru ca machiajul tău să reziste împotriva oricărei provocări!
  • Fond de ten – pentru acoperirea imperfecțiunilor. Alege un fond de ten cu protecție solară.
  • Corector – pentru estomparea imperfecțiunilor puternic vizibile: cicatrici, cearcăne, riduri, pete.
  • Blush – pentru un plus de culoare!
  • Spray de fixare – care hidratează pielea și îmbunătățește rezistența machiajului.

După un an plin de peripeții și noi aventuri, toată lumea își dorește clipe de relaxare, distracție și o locație aparte, cu peisaje deosebite! Pentru ca tu să te bucuri de o astfel de excursie, este necesar să ai grijă de tine și de tenul tău, așa că nu uita să adaugi în portfard aceste produse cosmetice esențiale. Bucură-te de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa