Ce servicii de curățenie oferă firma Novo Class și în ce orașe din România?

de WTA.ro

Curățenia profesională este cheia spre un spațiu de lucru în care atât tu, cât și personalul companiei tale reveniți cu drag, de fiecare dată. Indiferent dacă vorbim despre spații de birouri, puncte de lucru, spații industriale sau de depozitare, este important să fie păstrată curățenia, atât pentru sănătatea, cât și pentru bunăstarea întregului personal. Pentru a scăpa de toate neplăcerile căutarii celor mai bine produse de curățenie, aparaturii necesare și personalului calificat, cel mai bine este sa externalizezi serviciile de curățenie. În cele ce urmează, îți vom prezenta ce fel de servicii de curatenie de la Novo Class și în ce orașe din România te poți bucura de acestea. 

În primul rând, începem prin a-ți prezenta serviciul de curățenia industrială. Aceasta se adresează halelor industriale, spațiilor administrative, depozitelor logistice, fabricilor sau spațiilor de depozitare. Dacă business-ul tău se extinde constant și dacă ai nevoie de o curățenie industrială exemplară, nu mai aștepta și apeelează cu încredere la Novo Class. 

Curățenia la birou este extrem de importantă pentru sănătatea și bunăstarea angajaților tăi și de asemenea pentru tine. Un spațiu de lucru dezorganizat și murdar nu va face decât să distragă atenția angajaților, care își pot pierde interesul pentru muncă. Astfel, pentru a păstra tot timpul biroul curat, tot ce trebuie să faci este să stabilești cu reprezentanții Novo Class cât de des vor veni la locația indicată de tine și intervalul orar. Personalul firmei de curățenie este discret, astfel că poți stabili să se efectueze curățenie chiar și în timpul programului de lucru al companiei tale. 

Ai renovat un spațiu important pentru afacerea ta sau tocmai s-a terminat construcția acestuia? În cazul acesta, sigur vei avea nevoie de curățenie după constructor. Va fi nevoie de strângerea molozului, de aspirare temeinică, de curățarea oricăror urme de pe tâmplărie și de pe geamuri și alte proceduri de finețe, pentru ca noul spațiu să fie gata de folosire. 

Cele mai citite articole

Geamurile tale merită cea mai bună îngrijire, astfel că poți apela și la serviciul de alpinism utilitar. Lumina naturală este cea mai bună pentru angajații tăi, astfel că în momentul în care se murdăresc geamurile, contactează Novo Class. 

Curățenia de întreținere și curățenia generală sunt două servicii pe care nu trebuie să le uiți. Curățenia generală se recomandă de minim două ori pe an, în funcție de specificul spațiului de lucru și de numărul de angajați ai companiei tale. 

Nu în ultimul rând, Novo Class îți oferă și serviciul de curățare și întreținere spații verzi. Astfel, în momentul în care vei ajunge la sediul firmei tale, totul va fi curat și întreținut, încă de la intrare. 

Dacă ți-am atras atenția, trebuie să știi că poți contracta serviciile Novo Class în următoarele orașe din România: Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Târgu-Mureș, Bistrița și Baia Mare. Sperăm ca informațiile prezentate să îți fie de ajutor, iar dacă dorești servicii de curățenie profesională, apelează la Novo Class!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa