Ce sunt bonusurile la pariuri sportive

de WTA.ro

Activitatea de pariuri sportive reprezintă unul dintre cele mai populare moduri de a petrece timpul liber.  Casele de pariuri știu prea bine lucrul ăsta și vin în întâmpinarea clienților cu o mulțime de bonusuri menite să îi familiarizeze cu oferta platformelor, dar să îi și atragă pentru a-și face cont.

Bonusurile reprezintă o modalitate prin care operatorii de pariuri sportive oferă clienților resurse în plus pe care aceștia îi pot folosi pentru a plasa bilete. Convertirea acestor bani bonus în bani reali se poate face doar prin pariere și implicit, perin respectarea termenilor și condițiilor care însoțesc fiecare astfel de ofertă. Așa cum există o gamă variată de opțiuni de pariere, există și numeroase bonusuri pe care operatorii le oferă clienților. Aici sunt incluse atât acele agentii pariuri care operează acum exclusiv online, cât și cele offline, “de la colț de stradă”.

Bonusul de bun venit

Acordat exclusiv online, bonusul de bun venit este cel mai râvnit bonus pentru jucătorii la pariuri sportive, deoarece este și cel mai consistent. Acordarea lui se face o singură dată și exclusiv la deschiderea contului. Clientul trebuie să verifice atent dacă este necesară doar o depunere de câțiva lei pentru a fi eligibil sau este nevoie ca odată cu efectuarea depunerii să folosească și un cod promoțional.

De cele mai multe ori, bonusul de bun venit  este supus unor reguli ce trebuie respectate. Aici trebuie pus accentul pe secțiunea de termeni și condiții aferentă fiecărui astfel de bonus. Acordarea lui se face de către toate platformele online și de cele mai multe ori reprezintă 100% din suma depusă.  Pentru a fi convertit în bani reali, bonusul trebuie rulat de mai multe ori, pe cote de anumite valori, într-un interval limită de timp.

Bonusul de loialitate

Există mai multe tipuri de bonusuri de loialitate existente și acestea constau în bonus în numerar, pariu gratuit (freebet), fsau un câștig mai mare pentru următorul pariu plasat. Bonusurile în numerar sunt cel mai puțin complicate pentru că se solicită doar să fie folosite pentru pariere și nimic mai mult. Odată ce sunt îndeplinite condițiile impuse, bonusul poate fi convertit.

Cele mai citite articole

În schimb, pariul gratuit sau freebet, așa cum mai este el cunoscut, presupune plasarea lui pe un eveniment, fie cu o cotă la alegere sau cu o cotă minimă impusă. Există posibilitatea de a se solicita parierea repetată de câteva ori a bonusului pentru a putea fi convertit în bani reali. Dacă pariul efectuat prin folosirea pariului gratuit este câștigător, profitul net se obține scăzând suma primită sub formă de bonus.

Bonusurile speciale

Operatorii au venit cu un tip de bonus special, care nu face decât să acorde o sumă de bani sub formă de recompensă de ziua onomastică a utilizatorului, fie la aniversarea  unui an de la deschiderea contului pe platforma online. Sunt bonusuri atractive și ele se regăsesc la casele de pariuri online care se respectă și care au grijă de clienții lor. Uneori acestea se acordă automat, alteori este necesară solicitarea prin intermediul departamentului de relații cu clienții.

Bonusurile cu depunere

Așa cum există și bonusuri unde nu este necesară depunere, sunt și promoții unde este solicitată o depunere minimă. Pot fi mai multe bonusuri în unul singur, deoarece politica anumitor site-ul face să ofere astfel de bonus la prima depunere sau chiar la primele trei depuneri.

Accesarea acestui tip de bonus cu depunere se face din gama de oferte destinate clienților unei platforme și este supus unor termeni și condiții. Așa cum se aplică condiția de rulaj în cazul celorlalte bonusuri, este valabilă și în ceea ce privește bonusul cu depunere. Trebuie doar citit regulamentul cu mare atenție, deoarece neîndeplinirea unei cerințe poate duce la ratarea obținerii acelui bonus.

Bonusurile sunt oferite clienților pentru a a atrage clienții către casele de pariuri, dar și de a-i fideliza pe cei deja existenți. Termenii și condițiile acestor bonusuri trebuie respectate însă cu mare grijă, pentru ca aceste promoții atât de atrăgătoare să se transforme în bani reali.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa