Ce tipuri de promoții există în cazinourile de pe internet

de WTA.ro

Probabil ai observat și tu că în ultimii ani site-urile de cazino online au devenit tot mai populare în rândul jucătorilor români. Te-ai întrebat vreodată însă de ce se întâmplă acest lucru?

Unul dintre motivele pentru care cazinourile de pe internet se bucură de o asemenea popularitate la noi în țară este reprezentat de faptul că acestea oferă bonusuri și oferte promoționale interesante.

Tocmai despre acest subiect am ales să-ți vorbesc în rândurile de mai jos. Citindu-le vei afla care sunt principalele tipuri de bonusuri de care poți beneficia și tu în cazinourile online.

Trebuie să știi din start că site-urile de jocuri oferă bonus atât clienților noi, cât și celor existenți, deci aproape oricând dorești vei putea beneficia de o ofertă promoțională.

Bonus gratuit fără depunere

Concurența pe piața jocurilor de noroc online este una foarte mare. Acest lucru se întâmplă deoarece există zeci de platforme licențiate și în fiecare an apar noi astfel de site-uri. În aceste condiții, toate cazinourile încearcă să iasă cumva în evidență și să atragă atenția jucătorilor noi, îndemnându-i să se înscrie pe site.

O bună strategie de a face asta este lansarea unor bonusuri gratuite fără depunere. Este vorba despre un bonus pe care jucătorii noi îl pot încasa pentru simpla înscriere pe site. Nu este necesar așadar niciun depozit, deci riscurile financiare sunt zero, astfel că distracția este garantată.

Prin intermediul unui bonus fără depunere gratuit vei avea șansa de a te distra 100% gratis la jocurile tale preferate. Este simplu de înțeles în aceste condiții de ce bonusurile gratuite sunt cele mai căutate și apreciate tipuri de oferte promoționale în cazinourile de pe internet.

În cele mai multe cazuri, pentru a primi un bonus fără depunere este necesară, pe lângă deschiderea unui cont nou de joc, și verificarea acestuia. În plus, ține cont că în unele cazuri va trebui să introduci și un cod promoțional, fie pe formularul de înscriere, fie ulterior, într-o secțiune dedicată din contul tău.

Ca și bonus fără depunere la cazino vei putea primi fie rotiri gratuite, fie bani bonus. Cele mai populare oferte sunt cele cu învârtiri gratis, pe care le vei putea utiliza la sloturile din ofertă.

Poți întâlni chiar și bonusuri fără depunere și fără condiții de rulaj, în urma cărora vei obține direct bani cash în contul tău. Totuși, cele mai multe oferte de acest tip presupun condiții de rulaj pe care va trebui să le îndeplinești pentru a transforma banii bonus în bani reali.

Bonus procent din suma depusă

Toate cazinourile de pe internet te vor întâmpina cu bonusuri cel puțin la prima depunere efectuată în cont. Cele mai bune platforme te vor recompensa chiar și la primele 3 sau primele 5 încărcări ale contului. Un tip de bonus la depunere foarte des întâlnit este cel de tip procent din suma depusă.

Cele mai citite articole

Mecanismul de funcționare a acestei oferte este extrem de simplu: efectuezi o depunere (eventual introduci și un cod bonus în momentul acesteia) și primești instant bani bonus în plus din partea cazinoului, în funcție de suma depozitată.

De regulă, bonusurile sunt de 100%, adică îți dublează depunerea, însă poți întâlni în general oferte cuprinse între 50% și 200%. Partea interesantă este că vei primi un bonus mai consistent pe măsură ce depui mai mulți bani în cont. Totuși, ofertele specifică și o anumită sumă maximă de bonus ce poate fi primită.

Rotiri gratuite

O altă ofertă bonus foarte populară în momentul depunerii este cea care îți va aduce rotiri gratuite la păcănele. În ziua de astăzi, aproape toate cazinourile îți vor oferi free spins atunci când îți încarci contul, ceea ce nu poate fi evident decât un mare avantaj.

De regulă, vei primi un număr fix de învârtiri gratuite, atât timp cât respecți depunerea minimă specificată în termenii și condițiile ofertei bonus. Poți întâlni însă și situații mai rare, în care vei primi mai multe free spins pe măsură ce depozitezi mai mulți bani în cont.

Prin intermediul rotirilor gratuite primite bonus vei putea accesa practic gratuit sloturile din ofertă. Te distrezi în cadrul lor fără să consumi din banii proprii, ci utilizând acele free spins acordate de către cazino.

În urma lor tu vei aduna profitul generat, care, în funcție de condițiile fiecărei oferte în parte, poate fi creditat atât sub formă de bani cash, cât și sub formă de bani bonus.

Cashback

Acest tip de bonus este foarte rar întâlnit în cazinourile din România. El nici nu este prea apreciat de către jucători, deoarece practic nu îți aduce nimic în plus, ci doar te ajută să recuperezi o parte din banii pierduți.

Mai exact, oferta de tip cashback îți va înapoi o parte din pierderile înregistrate într-un anumit interval de timp din momentul înscrierii pe site.

Acestea sunt cele mai populare tipuri de bonusuri oferite în ziua de astăzi de cazinourile de pe internet. Ele pot fi încasate atât la deschiderea unui cont nou de joc, cât și dacă ești deja client existent pe respectiva platformă.

În plus, pentru jucătorii care au deja cont pe site există și alte tipuri de oferte interesante. Aici pot fi amintite bonusurile de fidelitate (ești recompensat pentru activitatea de pe site), bonusurile de ziua de naștere, bonusurile la reîncărcare, precum și turneele și concursurile care îți pot aduce bonusuri interesante în free spins, bani bonus, bani cash sau chiar premii reale.

E clar că trebuie să profiți și tu întotdeauna de bonusurile lansate de cazinourile de pe internet atunci când ai ocazia, fiindcă și acestea vor contribui la o experiență de joc excelentă și îți vor aduce numai de câștigat.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa