Ce trebuie sa stim despre diabet

de WTA.ro

Ce trebuie sa stim despre diabet

Diabetul se pare ca este una dintre bolile care nu are vindecare, dar care poate fi tinuta sub supraveghere o viata intreaga, fara a provoca moartea sau alte complicatii.
Medicii si cercetatorii din lumea intreaga lupta in fiecare zi cu stiinta pentru a gasi leacurile si vindecarea diverselor boli cu care umaninatea se lupta. Diabetul este una dintre cele mai frecvente boli intalnite atat la persoane adulte, cat si la cei mai mici.

In America, spre exemplu, diabetul este una dintre cele mai raspandite boli, cauzand anual moartea a peste 200 de persoane. Incapacitatea organismului de a produce sau nu insulina este cel care da energia si vitalitatea in cazul persoanelor care sufera de diabet.
Conform ultimelor cercetari, limele sunt un bun aliat in lupta cu diabetul. Limele contin vitamina A, B, C, G si vitamina P. Aceasta vitamina se pare ca are rolul de a stimula organismul, de a accelera absortia vitaminei C, stimuleaza productia biliara, circulatia sangelui, reduce colesterolul, previne alergiile, astmul si cataracta. De asemenea, are efecte anticancerigene si detoxifiante, reducand simptomele gutei.

Cele mai citite articole

Limele sunt fucte exotice, citrice, care contin zahar natural, calciu si fosfor. Contin mai multa vitamina C decat lamaile si sunt cele mai bune antibiotice naturale.
Anemia, problemele gastrice, constipatia, dereglarile glandei tiroide, bronsita, problemele tenului, reumatismul, problemele prostatei, cancerul de colon, oboseala, problemele inimii si DIABETUL sunt cateva dintre afectiunile care isi gasesc alinare in tratamentul cu lime.

Nimeni nu garanteaza vindecarea 100%, insa nu ai nimic de pierdut daca incerci. Organismul fiecaruia reactioneaza diferit la factorii stimulenti din jur, asa ca merita sa incerci aceasta varianta de tratament daca suferi de una din afectiunile de mai sus.
Limele pot fi consumate atat simple, cat si in apa sau in mancare. Foarte multe persoane vorbesc despre dieta cu pui si lime. Se pare ca aceasta combinatie este benefica in cazul diabeticilor.
De asemenea, stresul trebuie eliminat din viata de zi cu zi, deoarece si el este un factor care influenteaza variatiile crescute ale nivelului de zahar de sange.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa