Ceas inteligent – cum să alegi cel mai bun?

de WTA.ro

Ceas inteligent – cum să alegi cel mai bun?

În secolul XXI, când internetul a devenit un mijloc comun de comunicare, dispozitivele tehnice au devenit indispensabile pentru a comunica cu ceilalți. Acum, pentru a fi la curent cu informațiile și cu tot felul de inovații tehnologice, este necesar să aveți dispozitive suplimentare. În afară de computere și tablete, ceasurile inteligente sunt, de asemenea, unul dintre cele mai populare accesorii.

Ce ceas inteligent să alegi ca să nu fii dezamăgit?

Un smartwatch este un tip de computer portabil care este compatibil cu telefonul dumneavoastră inteligent. Odată cuplat cu telefonul, puteți primi mesaje text și notificări direct la încheietura mâinii. Ceasurile inteligente vă permit să vă monitorizați sănătatea și activitățile fizice în timp real. Pentru cineva care încearcă să țină pasul cu tendințele, acest computer portabil mic și comod este accesoriul perfect pentru fiecare zi. 

Popularitatea ceasurilor inteligente este în continuă creștere, în special în rândul sportivilor. Cu acest dispozitiv simplu și mic, desfășurarea a tot felul de activități fizice a devenit mult mai ușoară. Așadar, cum să alegi ceasul inteligent perfect? În primul rând, asigurați-vă că ceasul dvs. este compatibil cu telefonul inteligent.  Verifică ce sistem de operare, Android sau iOS, folosește telefonul tău. De asemenea, este util să îți cunoști nevoile. La ce vă așteptați de la un ceas inteligent? Preferați un smartwatch elegant sau unul sportiv? Nu în ultimul rând, verifică dacă ceasul are toate funcțiile de care ai nevoie. 

Principalele caracteristici ale ceasurilor inteligente

Pentru început, este important să știm ce funcții oferă ceasurile inteligente pentru bărbați și pentru femei. Există, bineînțeles, unele de bază și altele avansate. Spre deosebire de ceasurile analogice, ceasurile inteligente au un ecran tactil, care este de obicei retroiluminat. Nu numai că arată bine, dar îmbunătățește și confortul de utilizare. Afișajul vine în două forme de bază: rotund și dreptunghiular. Dimensiunea sa este determinată de diagonala sa, dată în inci. Cu cât diagonala este mai mare, cu atât este mai probabil ca bateria să se descarce mai repede. Funcția de bază a unui ceas este, bineînțeles, aceea de a indica ora. Ceasurile inteligente sunt, de obicei, concepute pentru sportivi sau pentru persoanele care duc un stil de viață activ. De aceea, acestea vin cu multe funcții de fitness, cum ar fi un monitor de puls și un contor de pași.

Un ceas inteligent bun ar trebui, de asemenea, să afișeze notificările telefonice și să utilizeze conectivitatea Bluetooth – aceste funcții pot fi găsite, de obicei, în ceasurile inteligente de bază disponibile la un preț accesibil. Dar dacă sunteți în căutarea unui ceas inteligent pentru bărbați avansat, cu un design robust?  Dacă da, atunci aruncați o privire la ceasurile inteligente oferite de companii renumite precum Garmin, Polar și Huawei!

Garmin – ceasuri inteligente pentru profesioniști

Garmin este un producător american de ceasuri inteligente cunoscut la nivel mondial. Compania ocupă o poziție înaltă pe piață datorită calității ridicate a produselor sale, a funcțiilor avansate și a utilizării tehnologiei de ultimă generație. Gama largă de produse a fost adaptată la toate tipurile de activități fizice. De aceea, călătorii, alergătorii, cicliștii și alte persoane care fac exerciții fizice viguroase vor fi cu siguranță mulțumiți de ceea ce are de oferit Garmin. Alegerea corectă a materialelor și a caracteristicilor înseamnă că există ceva pentru toată lumea. Garmin este asociat cu sportul și competiția de peste 25 de ani. Produsele brandului sunt dezvoltate pe baza experienței și a nevoilor clienților și de aceea sunt intuitive și ușor de utilizat. 

Ce face ca produsele Garmin să iasă în evidență? Cu siguranță, tehnologia avansată. Un exemplu în acest sens sunt curelele HRM. Acestea nu numai că vă măsoară pulsul, dar sunt dotate și cu un accelerometru care vă măsoară mișcarea trunchiului, dinamica și oscilația verticală. Utilizarea zilnică a dispozitivelor este facilitată de conectivitatea telefonică, de aplicațiile multiple și de o gamă largă de fețe de ceas pentru personalizare.

Cele mai citite articole

Cele mai populare colecții ale mărcii includ: Garmin Forerunner – ceasuri personalizate, perfecte pentru alergători; Garmin Fenix 5 – potrivit pentru toate tipurile de antrenamente; Garmin Vivoactive – ceasurile includ 15 aplicații sportive care vă permit să utilizați ceasul în timp ce faceți diverse activități.

Polar – brand finlandez pentru iubitorii de sport 

Polar a fost fondată în 1977 și a fost primul brand din lume care a introdus măsurarea wireless a ritmului cardiac. Fără îndoială, o companie care pune continuu ștacheta tot mai sus și caută soluții de ultimă oră este alegerea ideală pentru orice iubitor de sport. Odată cu introducerea a numeroase variante de ceasuri, nu este dificil să găsești un model care să se potrivească perfect cu stilul tău. Ceasurile Polar M430, de exemplu, sunt dotate cu GPS și de aceea sunt ideale pentru alergătorii care au traseele lor preferate și vor să știe distanța exactă a alergărilor lor. 

Colecția Polar Vantage este creată pentru persoanele care caută ceva mai avansat. Aceasta oferă ceasuri caracterizate de un design minimalist, 130 de moduri sportive și un design potrivit pentru ținutele casual. Ceasurile Polar Vantage au rolul de urmăritori de fitness. Acestea vin cu numeroase funcții, cum ar fi un dispozitiv de urmărire a calității somnului, un contor de calorii, GPS și măsurători precise pentru înot. Toate acestea fac ca ceasurile inteligente Polar Vantage să fie potrivite pentru persoanele care practică mai mult de un sport.

Huawei – ocazional ceas inteligent

Huawei este un brand de înaltă tehnologie care activează de mai bine de 30 de ani, dar a început să producă ceasuri inteligente abia acum câțiva ani. Compania oferă telefoane inteligente, ceasuri inteligente, brățări inteligente, tablete, laptopuri și dispozitive de rețea. Brandul Huawei este o adevărată legendă care își menține constant poziția în fruntea clasamentului.

Ceasurile inteligente Huawei Watch GT au ridicat în mod constant ștacheta competitivă. Acestea vă permit să primiți și să efectuați apeluri, precum și să primiți notificări de mesaje text direct de la încheietura mâinii. Pentru cei interesați de sport, acestea oferă 15 moduri sportive diferite. În plus, ceasurile inteligente Huawei Watch GT sunt echipate cu barometru, busolă și altimetru și vă permit să ascultați muzică fără a fi nevoiți să purtați telefonul la dumneavoastră. Nu în ultimul rând, finisajul lor elegant le face potrivite pentru fiecare zi. 

Cu toate acestea, ceasurile inteligente Huawei Watch Fit se disting printr-un design excepțional și o funcție Always on Display (AoD), care trezește ecranul la fiecare mișcare a mâinii. Dar asta nu este totul. Ceasurile inteligente Huawei Watch Fit au 96 de moduri de sport, folosesc GPS-ul încorporat, îți monitorizează sănătatea, numără câte calorii arzi făcând activitățile tale preferate și îți pot analiza nivelul de stres și calitatea somnului. Ți-ar veni să crezi că toate acestea sunt disponibile într-un singur dispozitiv?

Merită să cumpărați ceasuri inteligente?

Ceasurile inteligente sunt gadgeturi excelente, în special pentru persoanele active care practică diferite sporturi. Acordă-ți puțin timp pentru a te gândi la nevoile tale și alege un smartwatch de încredere care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață. Antrenați-vă cu înțelepciune și fiți mereu la zi!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa