Cei mai iubiți luptători din lume vin la Dynamite Fighting Show, la Arad

de WTA.ro

Cei mai iubiți luptători din lume vin la Dynamite Fighting Show, la Arad

Noul stil de luptă Dynamite Fighting Show va putea fi urmărit, la Arad într-o gală care îi va aduce în orașul nostru pe cei mai iubiți luptători din lume care se vor duela pentru titlul de campion.

Prima ediție din acest an a Dynamite Fighting Show va avea loc în 5 martie 2020, la Sala Sporturilor „Victoria“ din Arad, unde se vor confrunta mai mulți sportivi printre care Florin „Rambo“ Lambagiu și Tolea Ciumac, de data aceasta pe reguli de MMA.

Eduard „The Blitz“ Gafencu va debuta în Dynamite Fighting Show chiar la el acasă, la Arad, urmând să se dueleze cu campionul Beneluxului, Benjamin Masudi, un sportiv cu experiență în cele mai cunoscute promoții din Olanda.
Publicul va avea ocazia să îl vadă în ring și pe Marius Munteanu, greul stabilit la Arad, dar și pe timișoreanul Daniel Corbeanu.

Alți sportivi precum Bestia Moldovei, Lascăr Corneliu, Bogdan Năstase, Costin Mincu, Mihai Cîrstea și Ionuț Alin Iancu sunt confirmați pentru evenimentul internațional de la Arad, din 5 martie.

Dynamite Fighting Show (DFS) este un concept dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul și își dorește să ofere publicului confruntări între cei mai buni sportivi din România și internaționali pe reguli K-1, kikboxing, box, MMA, BJJ, Muay Thai, Karate, kyokushin și alte arte marțiale.

În primele șase ediții, luptători precum Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Freddy Kemayo, Benny Adegbuyi, Ion pascu, Florin Lambagiu, Mihai Nistor, Daniel Sam și Bogdan Năstase au reușit să ofere publicului meciuri epice, strângând milioane de vizualizări în mediul online.

Acum, cei mai buni dintre cei buni vor lupta din nou sub același brand și se vor confrunta în meciuri directe, cu premii spectaculoase, pentru a stabili noii campioni.

Fiecare gală se va desfășura pe durata a patru ore, cu un total de 10 meciuri, în cadrul galei urmând să fie inserate și meciuri de arte marțiale tradiționale precum kyokushin, tae-kwondo, dar și box.

Dynamite Fighting Show, prin intermediul parteneriatelor cu autorităților locale, promovează și principalele obiective turistice ale zonei în care se desfășoară evenimentele, prin intermediul unor clipuri, care vor îmbina partea sportivă cu obiectivele turistice.

Mai mult decât atât Dynamite Fighting Show își propune să devină un punct de reper în ceea ce privește sportivitatea, iar luptătorii să devină modele de urmat pentru noua generație.

Cele mai citite articole

Dincolo de evenimentul punctual care va avea loc în data de 5 martie, Primăria Arad este partener în acest proiect pentru că în subsidiar se face promovarea orașului printr-o serie de filmulețe despre clădirile istorice. În plus, sportivii sunt implicați într-o campanie anti-bulling ce se desfășoară în mai multe școli din municipiu, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Una este atitudinea din ring și cu totul alta trebuie să fie atutudinea pe care trebuie s-o avem în școală și în societate , a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Prima campanie de acest gen a avut loc la Arad joi, 30 ianuarie 2020, când Cătălin Moroșanu și Eduard Gafencu s-au întâlnit cu elevii Colegiului Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal“. De la propriul exemplu de copil marginalizat, din cauză că provenea din mediul rural, Cătălin Moroșanu le-a insuflat elevilor încredere să depășească barierele impuse de multe ori de societate, scoțând în evidență curajul, protecția și respectul.

Noi trebuie să fim un exemplu pentru societatea în care trăim. Din păcate foarte puțină lume mai face mișcare. A scăzut până și numărul celor care practică sportul de performanță. Prin intermediul acestei campanii încercăm să promovăm atât sportul de masă cât și sportul de performanță. Este foarte important ca un copil să practice un sport de la o vârstă fragedă. Învață să piardă, dar simte și gustul victoriei. Sportul formează caractere puternice și-i ajută pe copiii de azi să devină adulți competitivi în viața de zi cu zi, a declarat Cătălin Moroșanu la finele conferinței de presă organizate vineri, 31 ianuarie 2020, în sala Regina Maria a Palatului Administrativ.

 

 

 

 

 

The post Cei mai iubiți luptători din lume vin la Dynamite Fighting Show, la Arad appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole