Cele mai apreciate cadouri pentru doamne de 8 Martie

de WTA.ro

Chiar dacă în ultimii ani s-a constat o tendinţă de a da sărbătorii de 8 Martie semnificaţia pentru care este cunoscută la nivel internaţional şi anume de celebrare dedicată luptei pentru drepturile femeilor, pentru condiții de muncă mai bune și respectarea egalității de gen, în România rămâne o zi în care, mai înainte de orice, ne arătăm respectul, admiraţia şi dragostea pentru femeile speciale din viaţa noastră. Şi cum putem face asta mai elocvent, dacă nu printr-un cadou? Dacă încă nu ştii ce cadou ar fi apreciat de femeile din viaţa ta, iată câteva idei care îţi vor fi de ajutor.

Flori

Florile începutului de primăvară sunt absolut minunate prin delicateţea şi parfumul lor, sinonime cu renaşterea naturii. Aşadar, un buchet de flori de zambile, narcise sau lalele va fi întotdeauna apreciat de orice doamnă. Dacă vrei să-l faci cu adevărat special, adaugă o felicitare cu câteva cuvinte care vin din suflet! Nimic nu se compară cu împărtăşirea unor sentimente sincere. 

Parfumuri şi cosmetice

Produsele cosmetice sunt cadouri foarte apreciate de doamne, dar alegerea lor este o provocare pentru bărbaţi, care n-ar putea face diferenţa între cele 10 nuanţe de roşu pe care le poate avea un ruj. Aşadar, e mai bine să cumperi produse pe care ştii sigur că iubita, soţia, mama sau soacra le folosesc. În ceea ce priveşte parfumurile, poţi opta pentru încă o sticlă din parfumul pe care ştii că îl preferă, sau ceva nou de la un brand iconic cum este Dior. Un parfum precum Dolce Vita li se potriveşte doamnelor cu un stil clasic sau celor mai în vârstă, în timp ce Miss Dior este o adevărată odă adusă bucuriei de a trăi.

Bijuterii  

8 Martie poate fi ocazia potrivită de a-ţi răsfăţa partenera de viaţă cu o bijuterie specială. Poate fi un pandantiv elegant, o pereche de cercei cu perle sau un colier cu pietre preţioase sau semipreţioase. Totul depinde de buget. Important este, atunci când alegi o astfel de bijuterie, să ţii cont de stilul doamnei şi de estetica pe care o preferă. De exemplu, dacă poartă de obicei bijuterii masive de argint, s-ar putea să nu aprecieze în mod special o brăţară foarte fină de aur. Aşadar, înainte de a face o achiziţie, fii atent la gusturile ei în materie de bijuterii. 

Cadouri gourmet

Cele mai citite articole

Pentru un cadou inedit, dar care va fi cu siguranţă apreciat, poţi opta pentru câteva produse gourmet. Un pachet de trufe rafinate belgiene de ciocolată, un ceai deosebit sau chiar o cutie de caviar de cea mai bună calitate ar putea să impresioneze o doamnă pasionată de gastronomia cea mai fină. De altfel, un cadou excelent poate consta într-o invitaţie la o degustare de astfel de delicatese, la un restaurant de lux sau chiar la o degustare de vinuri. 

Călătorii

Poţi profita de ofertele pe care le găseşti în această perioadă la diferite companii aeriene şi poţi cumpăra bilete de avion pentru o excursie romantică în doi, mai ales dacă găseşti o destinaţie în care femeia specială din viaţa ta îşi dorea de mult timp să ajungă. Excelent ar fi dacă te-ai putea consulta în prealabil cu o colegă de-ale ei de la birou, pentru a te asigura că nu există impedimente care să nu-i permită să-şi ia concediu în perioada aleasă de tine pentru vacanţă. 

Aşadar, pentru a-ţi exprima dragostea şi respectul pentru femeile speciale din viaţa ta, alege un cadou inspirat de 8 Martie, ţinând cont de sugestiile de mai sus, dar şi de personalitatea minunatelor doamne pe care vrei să le faci să zâmbească!

Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa