Cele mai bune sloturi cu tematică de mâncare

de WTA.ro

Pregătirea și consumul de alimente fac parte integrantă din cultura noastră. Fie că ne place să gătim, fie că nu am intrat niciodată într-o bucătărie, avem în mod constant chef de o cină satisfăcătoare. În viața noastră, mâncarea servește ca o sursă extraordinară de inspirație, pe lângă faptul că oferă simțurilor noastre un sentiment de confort și încântare.

S-a dovedit a fi o sursă de inspirație utilă pentru muzică, filme, seriale TV, cărți, jocuri și alte lucruri. În plus, nu este o surpriză faptul că și-a făcut loc în lumea jocurilor de cazinou. mai exact, sloturile video. Am compilat în acest articol o listă cu cele mai bune sloturi cu tematică de mâncare disponibile în acest moment, la care puteți face rost și de rotiri gratuite fara depunere.

Wild Hot Wasabi

Rolele acestui slot video sunt pline de ingrediente din desene animate și sunt situate într-o cameră japoneză Tatami. Dispunerea Reelfecta, care este utilizată în Wild Hot Wasabi, vă permite să jucați pe o dispunere 3x3x16x3x3x3 în care fiecare dintre cele 16 locații centrale ale simbolurilor funcționează independent. Versiunile de desene animate ale creveților, peștilor-balon, caracatițelor și anghilelor pot fi găsite ca simboluri pe role. În plus, există un bucătar furibund și, bineînțeles, un wasabi radiant. Atunci când învârtiți rolele acestui joc de păcănele, veți gusta din toată acțiunea wasabi. Wild Hot Wasabi are un randament al jucătorului (RTP) de 96,11 la sută, ceea ce face ca jocul să fie unul antrenant.

Hell’s Kitchen

Trebuie să recunoaștem că Hell’s Kitchen este unul dintre cele mai bune sloturi de marcă pe care am avut plăcerea să le jucăm vreodată. Nu sunt mulți dezvoltatori la fel de geniali ca NetEnt când vine vorba de dezvoltarea de sloturi de marcă cu adevărat memorabile. Jucătorii vor fi trimiși în bucătăria cunoscutului reality show de televiziune al lui Gordon Ramsay, unde vor concura împotriva unei echipe de bucătari în devenire pentru titlul de cel mai bun în bucătărie în acest slot cu 5 role și 20 de linii de plată. Wild-urile Ramsay’s Wilds, Team Challenge Free Spins și Gordon’s Bonus Game sunt toate incluse în acest slot fantastic cu volatilitate redusă. Un minigame pick-and-click cu premii monetare extrem de bogate pe care jucătorii le pot câștiga.

Baking Bonanza

Cele mai citite articole

Acest slot online unic cu tematică alimentară este intrigant. Un maestru bucătar prietenos vă întâmpină și vă convinge să încercați să coaceți unul dintre preparatele din meniu. În partea stângă a ecranului, puteți vedea numele deserturilor delicioase. Baking Bonanza este un slot distractiv de jucat dacă vă place să vă uitați la lucruri delicioase. Pentru a completa rețetele și a câștiga niște recompense frumoase în acest joc Slingo Original, rotiți rolele și potriviți ingredientele cu cele de pe grilă. Cu un RTP de 96,47% și un gameplay distractiv, Baking Bonanza este o alegere excelentă.

Chocolate

A menționat cineva ciocolată? Nu veți recunoaște acest slot delicios de la Big Time Gaming de la nimic din ceea ce ați jucat în trecut. Simbolurile distinctive de ciocolată din acest slot unic, care se joacă pe doar patru role cu patru simboluri pe fiecare, se împart în maxim patru simboluri mai mici, crescând substanțial numărul de linii de plată care sunt active în orice moment. Poate că wild-urile Golden Ticket Multiplier și Free Spins îți vor stârni curiozitatea, dacă simbolurile cutiilor de ciocolată divizate nu au făcut-o deja. Acest slot cu volatilitate ridicată se mândrește cu un câștig maxim posibil incredibil de 65.536 de ori mai mare decât pariul inițial al jucătorului și cu un RTP minunat de delicios de 96,60%.

Choco Reels

Un alt dezvoltator de renume, Wazdan, vrea să participe la distracția cu tematică alimentară! Un slot machine foarte adorabil cu 5 role și 46.656 de posibilități de câștig, numit Choco Reels, este plin de bonusuri fantastice. Acest joc, care folosește volatilitatea reglabilă revoluționară de la Wazdan, le permite jucătorilor să câștige până la 9.500 de ori mai mult decât pariul lor prin intermediul unor extra-uri fantastice, cum ar fi Choco Spins Bonus și Free Spins. Dacă vreunul dintre voi se simte deosebit de lacom, acest slot machine le oferă jucătorilor șansa de a-și paria câștigurile și de a-și dubla banii prin umplerea corectă a unui cornet de înghețată!

Hey Sushi

Multiplicatorii sunt regi în acest adorabil slot Habanero cu tematică asiatică. Așadar, luați loc la o masă în acest bar de sushi japonez real frumos decorat, unde un bucătar în formă de cap de crab vă așteaptă cu nerăbdare lângă rolele de film. Cu fiecare cascadă reușită în acest slot, jucătorii progresează prin multiplicatori în creștere până la un maxim de 15x. Hey Sushi este, de asemenea, un membru al rețelei Habanero’s Jackpot Race și are o funcție Free Spins.

Concluzie

Sloturile cu tematică de mâncare sunt mereu un deliciu și merită încercate.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa