Cele mai bune sloturi pe care le poţi juca pe Android

de WTA.ro

Tehnologia îşi face simţită prezenţa în toate aspectele vieţii noastre cotidiene şi în acelaşi timp ne aduce şi o mulţime de beneficii. Şi în mod clar telefoanele mobile sunt astăzi cea mai bună exemplificare despre cum tehnologia ne uşurează constant viaţa prin simplul fapt că le purtăm asupra noastră tot timpul.

Cu ajutorul lor putem comunica în materie de secunde cu cei dragi, putem face tranzacţii bancare sau ne conectăm rapid la reţelele media pentru a vedea ce mai este de actualitate în lume. Şi tot cu telefonul mobil putem accesa de oriunde jocul favorit şi în acest fel câştigăm distracţia şi doza de adrenalină dorită după o zi de muncă.

Pentru că la rândul ei industria jocurilor de noroc se adaptează cuceririlor tehnologice, toate jocurile sunt prietenoase cu telefoanele noastre mobile. Tocmai de aceea îţi propunem câteva sloturi pe care le poţi încerca cu ajutorul telefonului tău personal, aşa că poţi încă de acum să le accesezi cu încredere.

Starburst

Dacă eşti fan rotiri fara depunere înseamnă că îţi plac în egală măsură sloturile. Sunt cele mai populare jocuri de noroc din orice cazino şi prezenţa lor în mii de titluri în oferta acestora nu face decât să sporească interesul pe care acestea îl trezesc în rândul jucătorilor.

Nu are ce să nu îţi placă la aceste jocuri, începând de la grafica vibrantă până la premiile pe care le cedează în numai o fracţiune de secundă. Rămâne doar să alegi tema preferată, să îţi setezi miza care îţi convine şi să laşi rolele să se învârtă aşteptând apariţia unui câştig.

Şi poţi începe să vezi la treabă Starburst, un slot adaptat de minune pentru dispozitivele cu sistem de lucru Android. Tehnologia folosită este de tip HTML 5 deci orice telefon de acest tip îţi va facilita o experienţă de joc fantastică dacă alegi să îl foloseşti pentru acest joc.

NetEnt este producătorul care stă în spatele acestui slot şi îşi pune în rolele acestuia toată experienţa pe care a acumulat-o în timp. Încă de la lansarea jocului din anul 2013 Starburst s-a dovedit un succes enorm şi încă continuă să o facă, fiind prezent în orice cazino online ai alege să accesezi.

Îl recomandă cele 10 linii de plată, arhitectura de joc structurată pe 5 role aranjate pe 3 rânduri dar mai ales simbolurile care se produc pe ecran. În afară de şeptari şi de simbolul Bar ecranul jocului abundă de diamante în diverse forme şi culori, acţiunea acestora ducând la realizarea unui RTP cu puţin peste 96%.

Nu ai parte de speciale în acest joc dar simbolul wild suplineşte cu succes această lipsă. Diamantul în 8 colţuri este wild-ul jocului şi are funcţia de a se extinde în întregime pe rola pe care o ocupă. Dar în momentul în care o face generează o rotire gratuită care îţi poate aduce încă un wild care la rândul lui face acelaşi lucru, ducând la obţinerea unui câştig exploziv de tip ecran de wilduri.

Book of Dead

Nu există jucător care să nu fi jucat măcar odată un slot unde tema Egiptului antic este pusă în valoare. Şi dacă nu ai făcut-o până acum este cazul să învârţi rolele jocului Book of Dead, acolo unde Egiptul te va întâmpina cu tot ce are el mai bun.

Cele mai citite articole

Şi o poţi face de pe telefonul tău mobil, dacă acesta suportă tehnologia HTML 5 sau Flash. Odată ce vei accesa acest joc vei fi întâmpinat cu simboluri tipic egiptene de unde nu lipsesc zeităţile de forţă ale Egiptului antic dar nici scarabeul de aur şi diamante.

Toate aceste pictograme îşi vor face apariţia pe un ecran în care sunt active 5 role dispuse pe 3 rânduri şi care determină 10 linii de câştig fixe. Cum slotul are declarat un RTP de 96,21 % şi o variaţie medie, te poţi aştepta oricând la câştiguri care să te surprindă cu adevărat.

Îşi face apariţia pe role şi veşnicul căutător de comori care îşi doreşte să pună mâna cât mai repede pe cartea morţilor. În joc acest simbol îndeplineşte 2 funcţii distincte, pe cea de wild dar şi pe cea de scatter, aşa că ţi-l doreşti cât mai des pe role.

Că wild înlocuieşte orice alt simbol din joc dar dacă apare pe minim 3 role va ceda modulul de speciale aşteptat. Sunt disponibile 10 runde de învârtiri gratuite pe parcursul cărora este activată funcţia de re declanşare.

Modul în care specialele funcţionează este simplu, jocul alege la întâmplare înainte de debutul acestora un simbol din joc. Acesta poate apărea pe toate rolele în speciale dând naştere la câştiguri de tip tablou care vor face că jocul să arunce la propriu cu bani în contul tău de jucător.

Gates of Olympus

Anul de debut este în 2021 aşa că poţi considera jocul unul nou în oferta platformei unde eşti client. Şi dacă te hotărăşti să îl accesezi vei vedea la treabă 6 role aranjate fiecare pe câte 5 rânduri care duc câştigurile posibile la un nivel pe care nu l-ai mai întâlnit până acum.

Tema este mitologia greacă aşa că vei întâlni pe role clepsidre, coroane împărăteşti, pocale din aur dar şi bijuterii minunat lucrate de către zeităţile Olimpului. Şi da, în slot apare şi măreţul Zeus, care va îndeplini funcţia de scatter.

Trebuie doar ca acesta să apară pe minim 4 role, caz în care jocul îţi va dărui un număr de 15 runde de învârtiri gratuite. Acestea au însă multiplicatori surpriză care se acumulează pe durata specialelor şi care pot duce în final la un câştig colosal.

Şi cum şi funcţia cascadă îşi face datoria în joc, orice câştig înlătură de pe ecran simbolurile care l-au creat şi dispune altele noi într-o rotire care nu te costă nici un credit. Cum slotul are ataşat un RTP de 96,50 %, o zi norocoasă îţi poate aduce prin rolele acestuia un câştig pe care să nu îl uiţi prea curând.

Am păstrat special la final surpriza pe care jocul ţi-o face, posibilitatea de a cumpăra mult doritele speciale. Există un buton special amplasat în partea dreaptă a ecranului care permite acest lucru şi odată ce l-ai apăsat creditele cerute de joc ţi se opresc din cont şi modulul de speciale debutează instantaneu.

Concluzie

Dacă eşti tipul de jucător modern în mod sigur că telefonul este instrumentul tău preferat de acces la jocurile tale preferate. Pune-l deci încă o dată la treabă, accesează unul dintre titlurile de jocuri prezentate în acest articol şi bucură-te de magia tehnologiei învârtind rolele noului tău joc preferat!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa