Cele mai căutate loterii ale anului 2022

de WTA.ro

Periodic sunt setate noi și noi topuri în industria jocurilor de noroc, în funcție de preferințele pe care gamblerii le au într-o anumită perioadă. Acest lucru este valabil când vine vorba de orice categorie de casino, cercetarea fiind cel mai adesea făcută pentru mediul online. 

Loteria a apărut acum mii de ani în primele sale forme, iar principiul său a rămas, chiar dacă regulamentul și modul de desfășurare au fost schimbate. În România, Loteria Națională are o istorie de peste 100 de ani. Odată cu apariția și dezvoltarea agențiilor virtuale au devenit accesibile publicului român foarte multe versiuni de loto europene sau internaționale, care au formate diferite și sunt interesante din alte puncte de vedere. 

Dacă vrei să ieși cât de cât din zona de confort, ai posibilitatea să testezi numeroase loterii online. Înainte de a începe să plasezi tichete, este recomandat să știi care sunt specificațiile fiecăreia, să alegi o agenție potrivită pentru tine și să ai calculat un buget de investiție. În plus, este bine să iei în considerare și aplicarea unor sisteme sau strategii, precum cele pe care le poți folosi pe baza unor rezultate loto Casa Pariurilor, ori pe extragerile precedente de la operatorul la care ai cont de membru.

Cele mai citite articole

Odată ce ai bifat aspectele de pe lista de mai sus, iată ce loterii să iei în considerare:

 • Polonia Multi 20/80 este o versiune loto extrem de populară în România. Ea are două evenimente pe zi, la ora 15’00 și la ora 22’50. În cadrul fiecăruia sunt extrase aleatoriu 20 de numere dintr-o mulțime de 80, însă din România, numărul maxim de selecții per tichet este de 15. Acest detaliu poate să varieze în funcție de operatorul la care joci.
 • Italia 10eLotto 20/90 are o istorie destul de interesantă și a ajuns să fie una dintre cele mai căutate loterii în rândul românilor. Ea este populară pentru că are evenimente la intervale extrem de scurte, mai exact la fiecare 5 minute, în fiecare zi. În plus, are un format de 20/90, care este destul de avantajos pentru mulți gambleri. Principalul avantaj al acestei loterii este că evenimentele sale sunt transmise live la unii operatori.
 • Grecia Kino 20/80 este o loterie care are evenimente dese, mai exact din 5 în 5 minute, în intervalul 08’00-23’55, după ora României. Dacă vrei să îți încerci norocul la această versiune de loto, este bine să știi că este inclusă în oferta multor cazinouri online, iar unele agenții au avantajul că îi transmit evenimentele în timp real, sub formă de animații.

Pe listă trebuie să fie incluse și alte versiuni loto de top. Deoarece opțiunile din online sunt foarte diverse, ai libertatea de a alege din sute de loterii. Conform popularității pe care o au, iată ce se mai află în topul celor mai căutate loterii:

 • Ungaria Putto 8/20
 • Spania l’Express 20/70
 • Cehia Rapid Keno 12/66

În plus, nu sunt de ignorat loteriile de prestigiu, care au un public extrem de numeros la nivel european sau mondial, așa cum sunt:

 • Euro Millions 5/50
 • Win for Life 10/20
 • MegaMillions 5/70
 • Powerball 5/69
 • Viking 6/48

Așadar, din câte poți observa, în mediul online ai libertatea să alegi din extrem de multe loterii, cele de mai sus fiind doar câteva exemple din sectorul variantelor populare. Joacă responsabil și distrează-te, pentru că norocul nu poate să fie controlat și este bine să te bucuri de fiecare experiență, pe cât se poate de mult.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa