Cele mai comune avantaje ale sticlei printate

de WTA.ro

Industria pentru decor interior este in continua evolutie si apar mereu idei noi. Concentrarea pe arta de perete continua sa creasca si fiecare designer vine cu propriile concepte, iar ideea de a afisa imagini si chiar lucrari de arta pe pereti este recunoscuta si chiar recomandata de designeri, constructori si decoratori in toate tipurile de case.

Cele mai des intalnite astfel de manifestari artistice sunt reprezentate de sticla printata bucatarie.

Avantaje sticla printata bucatarie

Cele mai citite articole

Sticla printata bucatarie ofera o serie de beneficii vizuale foarte importante:

  • Este foarte atractiva si vibranta – sticla printata creeaza un punct central de atractie in casa, ceea ce duce la schimbarea completa a decorului. Sticla printata permite transferul complet al culorii, iar finisajul sau lucios se adauga la multitudinea de culori, care vor atrage atentia imediat asupra respectivei zone din camera.
  • Curatare – sticla printata este usor de sters de praf si de orice pete care se pot depunde pe ea. Bucatariile sunt caracterizate ca un mediu plin de aburi si de fum, deci depunerile de grasime nu vor ocoli sticla printata, doar ca usurinta in curatare o face foarte apreciata si cautata. Se va sterge rapid cu o laveta umeda si nu va mai ramane niciun semn pe ea.
  • Este perfecta pentru camere cu umiditate mare – datorita capacitatii sale de a rezista la apa, sticla printata este modalitatea perfecta de a introduce anumite imagini si culori in camerele cu umiditate ridicata. Fie ca este vorba despre bucatarie, baie sau spalatorie, fie ca este vorba despre un spatiu exterior sau sauna, sticla printata este potrivita pentru zonele umede si pline de aburi.
  • Lumina si aspect – sticla printata este perfecta pentru utilizarea in spatii care nu pot avea lumina naturala, deoarece proprietatile sale translucide creeaza o senzatie de luminozitate. Spatiile mai intunecate si inchise se vor deschide mult prin includerea unor zone de sticla printata.
  • Durabilitate – sticla este foarte rezistenta la umiditate si este, de asemenea, protejata contra razelor UV. Elementele printate nu se vor decolora, practic, niciodata si vor fi schimbate doar atunci cand proprietarul decide ca are nevoie de un alt design in camera.
  • Sticla printata poate fi personalizate – sunt persoane carora le place sa-si creeze propriile imprimeuri folosind fotografii de familie sau poate fotografii pe care le-au facut atunci cand calatoreau. Aceasta este o modalitate excelenta de a adauga o nota personala in orice spatiu sau de a da un sens suplimentar unei incaperi, pe care doar apropiatii sa il inteleaga.

Avand in vedere toate aceste beneficii, panourile din sticla printata sunt unele dintre cele mai bune solutii pentru a oferi interioarelor o nota personala si mai multa luminozitate. In plus, datorita aspectului profesional si multitudinii de culori, sticla printata este solutia optima si pentru camerele mici, in care obiectele decorative pur si simplu nu mai au loc.

Elementele de design printate pe sticla pot fi alese de proprietar, astfel incat in incapere sa fie realizata o imagine unitara si un aspect elegant, prin metode foarte accesibile.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa