Cele mai cunoscute 3 loterii din Spania pe care le găsești la cazinouri online din România!

de WTA.ro

Una dintre cele mai frumoase țări în care ar trebui să călătorești măcar o dată în viață, este Spania. Ea are peisaje superbe, are destinații turistice extraordinare și puncte de atracție pentru care este recunoscută în toată lumea. Însă, pasionații jocurilor de noroc, o apreciază și din alte motive. Aceasta este gazda unor loterii foarte interesante, care în ultimii ani au devenit populare la noi în țară și au fost incluse în portofoliul mai multor operatori. 

Află în continuarea acestui articol mai multe despre loto Spania și care sunt cele mai îndrăgite trei versiuni pe care le poți încerca și tu, online!

  • Spania l’Express are un format de 20/70, ceea ce înseamnă că în cadrul unui eveniment sunt selectate aleatoriu 20 de numere din intervalul numeric 1-70. Extragerile au loc la fiecare 4 minute, fără pauză, așa că vei putea să aplici o gamă vastă de sisteme sau strategii pentru a-ți crește șansele de câștig. Este foarte important să ții cont că din România, la operatorii online, se pot plasa bilete cu cel mult 15 selecții, în loc de 20. Cu toate acestea, ai suficiente oportunități de câștig, în mod special dacă ții cont de cotele oferite de agenția unde joci.
  • Spania Bono are câteva caracteristici aparte, deoarece un eveniment presupune 3 extrageri. Prima este a 6 numere din intervalul 1-49, a doua este un al șaptelea număr din aceeași mulțime, iar a treia este numărul R ales aleatoriu din intrevalul 0-9. Evenimentele au loc în fiecare zi la ora 22’30, conform fusului orar din România. Singura zi când nu au loc extrageri este Duminica.
  • Spania Primitiva are evenimente de doar două ori pe săptămână, în zilele de Joi și de Sâmbătă, la ora 22’30, după fusul orar al României. Loteria aparține și este organizată de SELAE, iar primul său eveniment a avut loc pe data de 17 Octombrie 1985. Ea are formatul de 6/49, adică sunt extrase în mod aleatoriu șase numere din intervalul 1-49. 

Cele mai citite articole

Este foarte important să plasezi bilete doar la cazinourile care au licență de funcționare din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc. Această instituție analizează și stabilește operatorii care îndeplinesc toate criteriile legale pentru ca o agenție să funcționeze online și/sau offline. 

Odată ce ți-ai creat contul de membru și l-ai verificat, rămâne doar să te distrezi și să îți pui la încercare norocul. Pentru a face asta, recomandat este să ai un buget fix pe care să îl aloci gambling-ului, pentru a nu întâmpina situații neplăcute. Ține cont că fiecare operator vine cu unele particularități, inclusiv când este vorba de numărul maxim de numere pe care le poți trece pe un bilet, inclusiv când este vorba de cotele disponibile. 

După câte ai putut observa în prezentările de mai sus, fiecare loterie vine cu specificațiile sale. Dacă ai un plan financiar construit bine, vei putea să îți încerci norocul la fiecare versiune în parte, fără să faci investiții colosale. Joacă responsabil și distrează-te la cazinourile licențiate din România!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa