Cele mai extravagante cazinouri din lume

de WTA.ro

Cele mai extravagante cazinouri din lume

Milioane de oameni de pe tot pământul pășesc cel puțin o dată în viață într-un cazinou sau au parte de o experiență similară. În timp ce multă lume asociază cazinourile cu orașul Las Vegas, industria estimată la miliarde de dolari în fiecare an este mult mai vastă. Aproape în fiecare colț al lumii există câte o stațiune sau o clădire în care proprietarii au investit pentru a le pune la dispoziție jucătorilor o experiență pe cinste. Cele mai extravagante cazinouri din lume atrag mulți pasionați atât pentru a juca cele mai cunoscute jocuri de poker dar și pentru a avea parte de momente cu totul și cu totul inedite.

Marina Bay Sands – Singapore

Având în vedere că este printre cele mai impozante clădiri de cazinou din lume, Marina Bay din Singapore nu are nevoie de prea multe prezentări.

Acest cazinou a fost o atracție turistică importantă încă de când a fost construit. Pe lângă faptul că este un spațiu de dimensiuni mari, nici cazinoul nu este mai prejos. Sala mare deține peste 2300 aparate de sloturi și aproximativ 500 de mese de joc, loc în care turiștii și pasionații de poker pot petrece puțin timp.

Fără îndoială, piscina infinită este un loc excelent pentru relaxare și pentru a admira priveliștea superbă deasupra orașului Singapore. Din moment ce nu toată lumea își dorește să meargă la piscină la finalul zilei, o vizită la muzeu poate fi la fel de eficientă; un vis devenit realitate pentru turiștii care vin din toată lumea pentru a vedea Marina Bay Sands.

Totuși, dacă nu ești prin preajmă pentru a te bucura de acea priveliște și pentru a te juca jocuri de cazinou, sloturile online sunt o alternativă bună la experiența sofisticată și, cel mai bun lucru, pot fi accesate de oriunde.

Bellagio – Las Vegas

<<< PHOTO

Așa cum a fost amintit anterior, Las Vegasul este „capitala” cazinourilor. Aici se găsesc poate cele mai multe locuri în care oamenii au acces la poker și alte jocuri de acest tip.

Cu toate acestea, niciunul dintre acestea nu se apropie de Ballagio. Hotelul de lux este cunoscut în primul rând pentru fântânile spectaculoase din fața acestuia, dar și pentru eleganța de la interior.

Celebrul resort le pune la dispoziție turiștilor locuri încântătoare și diverse metode de divertisment. Iubitorii de natură pot admira peisajul incredibil, care scoate în evidență frumusețea florilor și plantelor, aranjate într-o armonie perfectă. La interior se prezintă spectacole de teatru la cel mai înalt nivel, unde cei mai talentați acrobați și înotători acaparează privirile publicului. Cazinoul este un prilej excelent de socializare, divertisment în compania prietenilor și câteva clipe de concentrare maximă.

Cele mai citite articole

Ibiza Gran Hotel Casio

Toată lumea a auzit de petrecerile pe cinste care au loc în Ibiza și de plajele frumoase de aici. Ei bine, orașul mediteranean le oferă turiștilor ocazia de a petrece câteva zile într-un hotel încântător care le va schimba percepția asupra vieții.

Toți cei care vor să se cufunde în atmosfera pokerului și a jocurilor de cazinou vor avea parte de o varietate de jocuri și zone exclusiviste. Cele peste 100 de mașini de joc de ultimă generație te fac să te simți ca într-un cazinou din Las Vegas.

Nu în ultimul rând, preparatele gastronomice te poartă pe tărâmuri delicioase și îți răsfață papilele gustative. Toate acestea în timp ce iei parte la un eveniment privat sau te pregătești pentru câteva momente de liniște la spa.

Wynn – Macau

<<< PHOTO

Un alt resort de lux care a atras atenția publicului este palatul Wynn, un loc inspirat de frumusețea naturii. Construit în anul 2006, cazinoul s-a dovedit a fi un real succes, raiul persoanelor înstărite.

Dacă exteriorul atrage privirile ca un magnet este bine de știut că interiorul este la fel de impresionat. Odată ce ai pășit în acest loc ești transportat pe meleaguri de poveste în care cuvântul cheie este „opulență.

Turiștii au la dispoziție camere spațioase în care să se desfășoare în voie, pot face cumpărături în cele mai exclusiviste magazine. Cele peste 50 de magazine de lux sunt visul oricărui iubitor de modă.

Divertismentul este și el la cote maxime la Wynn. Atracțiile includ plimbări deasupra apei cu telecabina, fântâni dansatoare, expoziții florale și poker la cel mai înalt nivel.

Acestea sunt câteva dintre cele mai impunătoare cazinouri din lume. În general, aceste resorturi sunt frecventate de către pasionați sau de către cei curioși. Indiferent de dorința inițială, odată ajuns acolo, cu siguranță așteptările îți sunt întrecute. Totodată, un mediu de joc similar poate fi recreat fără probleme cu ajutorul tehnologiei moderne.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa