Cele mai importante motive pentru a consuma carne bio

de WTA.ro

Cele mai importante motive pentru a consuma carne bio

Carnea și produsele saturate cu pesticide, erbicide și hormoni care stimulează creșterea prezintă pericole viabile pentru sănătate pentru persoanele care le consumă. Aceste substanțe chimice sunt menite să ucidă viețuitoarele, precum insectele, ciupercile și buruienile; nu sunt menite a fi introduse în corpul uman. Din fericire Carmistin oferă produse bio obţinute din cea mai bună carne.

Trecerea la o dietă cu produse organice elimină riscul de a ingera substanțe chimice toxice destinate să promoveze creșterea anormală a culturilor și animalelor. Atunci când alegi să mănânci alimente organice, corpul tău îți va mulțumi mereu!

Beneficiile alimentelor organice de la Carmistin

Nivelurile de vitamine sunt menținute în mod natural în alimentele organice. De fapt, alimentele cultivate organic conțin cu aproape 50 la sută mai mulți nutrienți decât alimentele modificate genetic sau conțin substanțe chimice.

Cele mai citite articole

Solul sănătos, „curat” produce alimente cu gust mai bun, datorită substanțelor chimice care sporesc creșterea, care aromatizează carnea și produc vitaminele și mineralele din produse. Acel gust vibrant și delicios al alimentelor produse organic este rezultatul unui aport bogat de substanțe nutritive care se găsesc în alimente.

Cercetări recente indică faptul că unele pesticide și erbicide pot fi legate de boala Alzheimer și chiar de malformații congenitale. De ce ar risca cineva să mănânce alimente care interferează cu dezvoltarea genetică umană sau cu îmbătrânirea sănătoasă a creierului? În plus, se găseşte orice bio, inclusiv rase de porci diferite, pentru cei care consumă carne de porc din pasiune.

Antibioticele sunt injectate în mod obișnuit la animale pentru a crește „volumul”, astfel încât să ofere mai multă carne. Cu toate acestea, atunci când consumăm cantități mari de antibiotice, ne pierdem de fapt capacitatea de a lupta împotriva bolilor cu antibiotice prescrise, deoarece sistemul nostru imunitar dezvoltă o toleranță pentru antibiotice. S-ar putea asemăna acest lucru cu un dependent de droguri care creează o toleranță pentru drogul utilizat şi, pe măsură ce trece timpul, are nevoie de tot mai mult pentru a simți efectele.

Abia în ultimii 20 de ani alimentele modificate genetic au devenit un element esențial al dietei tipice occidentale. Deoarece nu am avut timpul necesar pentru a cerceta în mod corespunzător efectele modificărilor genetice asupra sănătății umane, este posibil să ne dăunăm corpului în moduri care încă nu au fost detectate de știința modernă. Ceea ce  știm este că animalele hrănite alimente modificate genetic au arătat o scădere semnificativă a capacității sistemelor lor imunitar pentru a lupta împotriva infecţiilor şi a bolilor cronice, cum ar fi alergiile alimentare, cancer şi probleme cardiace.

Susținerea agriculturii ecologice prin consumul de alimente ecologice ajută la reducerea cantității de poluare și degradare care dăunează solurilor și aprovizionării cu apă. Atunci când nu se utilizează substanțe chimice pe plante și animale, lacurile, râurile și cursurile de apă rămân libere de toxine care pătrund frecvent în corpurile de apă prin scurgerile din câmpurile de cultură și fermele de animale.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa