Cele mai utile 5 articole vestimentare din garderoba unui copil

de WTA.ro

De câte ori nu te-ai gândit că poate ai luat foarte multe haine pentru copilul tău și nu știi sigur dacă va avea nevoie de ele? Ca și în cazul adulților, copiii au nevoie de mai multe articole vestimentare de bază, în care să se simtă excelent. În cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai utile 5 articole vestimentare din garderoba unui copil, pe care le poți comanda cu încredere de la BEBE KIKI. Aici, vei găsi haine din materiale naturale, la prețuri excelente și cu un design superb. 

  1. Trening

Treningurile merită să fie în fruntea acestui top, deoarece pot fi purtate cu succes în orice anotimp și în aproape orice împrejurare. Copiii trebuie lăsați să se joace și să exploreze, astfel că au nevoie de haine comode. Nu te îngrijora dacă se murdăresc. Astăzi, avem avantajul de a putea spăla hainele oricând, la mașina de spălat și cu ajutorul detergenților potriviți, chiar și cele mai încăpățânate pete vor ieși. Îți recomandăm treninguri din bumbac, care vor fi perfecte în orice anotimp și care îi oferă copilului tot confortul de care are nevoie. 

2. Body-uri 

Unii părinți cred că body-urile sunt potrivite doar în perioada de bebelușie, însă acestea pot fi folosite cu succes până la vârsta de 3 ani. Îți recomandăm să îi oferi copilului atât body-uri cu mânecă lungă, dar și unele cu mânecă scurtă, în funcție de vreme și de ce alte haine va mai purta. Body-urile sunt excelente și pentru purtarea prin casă, alături de o pereche de colanți spre exemplu. Sunt comode, călduroase și practice. 

3. Hanorace 

Cele mai citite articole

Vremea este imprevizibilă, așa că este bine să te asiguri permanent că ai la îndemână o haină pentru cel mic, chiar și în zilele mai răcoroase de vară. În acest sens, îți recomandăm hanorace copii de pe bebekiki.ro. Include în garderoba copilului tău atât hanorace mai groase, ce pot fi folosite drept haină de exterior primăvara și toamna, dar și unele subțiri, ideale pentru serile foarte răcoroase de vară sau pentru a fi purtate iarna, peste un body sau un tricou. 

4. Pantaloni din bumbac 

Copiii prefera hainele comode mai tot timpul. De aceea, indiferent ca este bebeluș, copil care merge la grădiniță sau la școală, este important să aibă în garderobă și pantaloni comozi din bumbac. Aceștia îi vor permite sa alerge și să se joace în voie. În plus, sunt extrem de ușor de curățat. 

5. Salopete pentru exterior 

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și salopete pentru exterior. Acestea pot fi purtate de la naștere și până în jurul vârstei de doi ani. Sunt ideale pentru iarnă, deoarece nu va trebui îmbraci copilul cu foarte multe straturi. O astfel de salopeta poate fi îmbrăcată fără efort și este extrem de comodă și călduroasă. 

Sperăm că ți-au fost de folos informațiile prezentate. Nu uita că găsești toate aceste articole vestimentare la BEBE KIKI, la prețuri excelente. Tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul, să alegi hainele preferate și să plasezi comanda!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa