Cetățean nemulțumit de mașina de poliție parcată aiurea: Bătaie de joc

de WTA.ro

Cetățean nemulțumit de mașina de poliție parcată aiurea: Bătaie de joc

Un locuitor al Sibiului ne-a transmis sâmbătă pe adresa redacției câteva fotografii cu o mașină de poliție oprită pe prima bandă de circulație, pe pista de biciclete, sfidând semnul de staționare interzisă, într-un dintre cele mai aglomerate zone ale orașului în weekend, lângă Piața Transilvania.

”Este revoltător că, deși autoritățile ar trebui și declară că sprijină alternativele la folosirea automobilelor în oraș, pistele de biciclete sunt majoritatea pline de noroi, nimeni nu le curăță, marcajele nu sunt întreținute, nu se iau măsuri împotriva celor care le folosesc pe post de loc de parcare. Iar exemplul poliției române vine să încurajeze această atitudine de bătaie de joc”, ne-a transmis persoana supărată.

Fotografiile de mai jos au fost făcute sâmbătă, în jurul orei 11, în timp ce în jurul Sălii Tranilvania se desfășoară piața țărănească.

WhatsApp Image 2020-02-01 at 12.06.17 (2) WhatsApp Image 2020-02-01 at 12.06.17

Cele mai citite articole

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au au anunțat că vor lua măsuri.

”Referitor la această situație, conducerea IPJ Sibu a dispus verificări efectuate prin Compartimentul Control Intern. În funcție de rezultatul acestor verificări vor fi dispuse măsurile legale în consecință”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

WhatsApp Image 2020-02-01 at 12.06.17 (1)

Post-ul Cetățean nemulțumit de mașina de poliție parcată aiurea: Bătaie de joc apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole