Cezar Stoichiciu nu mai are voie să ocupe funcții publice timp de trei ani. FOTO-DOCUMENT

de WTA.ro

Cezar Stoichiciu nu mai are voie să ocupe funcții publice timp de trei ani, după ce Agenția Națională pentru Integritate l-a găsit în stare de incompatibilitate, iar Înalta Curte de Casație și Justiție a respins definitiv recursul făcut de Stoichiciu la această decizie.

Potrivit unui comunicat de presă din 2016, al ANI, “Cezar Dan Stoichiciu, funcţionar public în cadrul Poliţiei Locale Ploieşti, judeţul Prahova, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 5 octombrie 2015 – 18 mai 2016, întrucât a deţinut simultan funcţiile de consilier în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice, Contracte – Poliţia Locală Ploieşti şi de inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Cabinet Primar – Primăria Municipiului Ploieşti, încălcând astfel dispoziţiile legale”. Nemulțumit de verdict, fostul director al CSM Ploiești a atacat în instanță decizia, dar fără succes, pierzând definitiv procesul cu ANI la Curtea Supremă.

Click pentru a mări imaginea

Ca urmare a deciziei instanței, ANI a emis o adresă în care specifică faptul că Cezar Stoichiciu nu mai are voie să ocupe funcții publice timp de trei ani (foto dreapta).

Cele mai citite articole

Potrivit documentului, dacă Cezar Stoichiciu ar mai ocupa o funcție publică în prezent, ar trebui destituit din funcție. Cum nu este cazul, potrivit legii, de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătorești, Stoichiciu este decăzut din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică.

Reamintim că Cezar Stoichiciu a fost coordonator al serviciului de achiziții din cadrul Poliției Locale Ploiești, apoi consilier personal al primarului Adrian Dobre, care l-a detașat în funcția de director CSM Ploiești.

Mai multe detalii despre Cezar Stoichiciu puteți citi aici!

Post-ul Cezar Stoichiciu nu mai are voie să ocupe funcții publice timp de trei ani. FOTO-DOCUMENT apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole