China anunta inchiderea unor portiuni din Marele Zid pentru a preveni raspandirea coronavirusului

de WTA.ro

China anunta inchiderea unor portiuni din Marele Zid pentru a preveni raspandirea coronavirusului

China a anuntat vineri inchiderea unor portiuni din Marele Zid, precum si a unor populare atractii turistice din zona Beijing-ului, in cadrul masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului, care a facut deja 26 de victime, informeaza AFP, transmite AGERPRES.

Mormintele Ming si Padurea de Pagode vor fi inchise incepand de sambata, a precizat autoritatea responsabila pentru gestionarea acestor atractii turistice.

De asemenea, stadionul national din Beijing, cunoscut sub numele de “Cuib de pasare” si construit pentru Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, a fost inchis vineri pentru a “preveni si controla” raspandirea virusului.

Cele mai citite articole

Tot vineri, reprezentantii Disneyland Shanghai au anuntat ca parcul de distractii ramane inchis pana la o noua notificare, din cauza raspandirii virusului care a infectat deja peste 800 de persoane in China.

Decizia a fost luata “pentru prevenirea si controlul epidemiei si pentru pastrarea sanatatii” clientilor si a personalului parcului, a precizat Disneyland Shanghai pe site-ul sau.

Chinezii se afla intr-o vacanta de sapte zile pentru celebrarea Anului Nou Lunar – o perioada in care parcul de distractii este de obicei plin de vizitatori. Anul trecut, spre exemplu, Disneyland Shanghai a decis suspendarea vanzarii de bilete, deoarece parcul era supraaglomerat.

The post China anunta inchiderea unor portiuni din Marele Zid pentru a preveni raspandirea coronavirusului appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole