Cinci moduri inedite de a-i surprinde pe cei dragi

de WTA.ro

De multe ori, îți dorești să fii alături de cei dragi în momentele importante ale anului, însă, sunt și perioade în care nu îi poți vizita, oricât de mult ți-ai dori. Iar, în astfel de momente, te poți revanșa față de ei, oferindu-le diferite cadouri, care, cu siguranță, le vor aduce zâmbetul pe buze. Dacă nu ai deloc inspirație, iată câteva moduri inedite prin care îi poți surprinde pe cei dragi.

Caută un curs online

Dacă o persoană dragă își dorește să se specializeze într-un anumit domeniu, poți achiziționa pentru ea un workshop sau un masterclass virtual. Cu siguranță, un asemenea gest va fi foarte apreciat, mai ales că va fi foarte util. În plus, în ziua de astăzi, ofertele sunt diverse. Acum, poți găsi foarte ușor platforme care țin cursuri în diferite domenii sau poți contacta un specialist, dispus să ofere traininguri la distanță. De exemplu, designul grafic, muzica, hairstylingul sau cursurile de make-up sunt doar câteva opțiuni. Iar, dacă este vorba despre o persoană preocupată de carieră, poți căuta pentru ea un curs de marketing sau de management.

Trimite un aranjament floral

Dacă vrei să surprinzi plăcut persoanele de sex feminin din viața ta, atunci aranjamentele florale sau buchetele de flori vor rămâne, mereu, cadoul perfect. Florile vor însufleți orice cameră din locuință și vor îmbunătăți starea de spirit a celor aflați în preajma lor. Avantajul este că multe florării livrează acum aranjamente florale la domiciliu, așa că tu trebuie doar să îl alegi pe cel care te inspiră. În plus, le poți trimite celor dragi și o felicitare, cu gânduri bune.

Organizează o excursie de familie

Cele mai citite articole

Cu siguranță, a trecut ceva timp de când nu te-ai mai întâlnit cu toată familia, așa că o excursie poate fi un bun prilej de a-i aduce împreună pe cei dragi. Tot ce trebuie să faci este să închiriezi o dubă sau un autocar, să stabilești un traseu și să îi contactezi pe toți cei pe care vrei să îi ai alături. Poți planifica un itinerar interesant, care să cuprindă o vizită la un muzeu, la o grădina zoologică, la o mănăstire, sau la o cramă. Excursia se poate încheia cu un grătar sau cu un picnic alături de cei dragi, într-un loc frumos, la aer curat.

Invită-i la o cină, în oraș

Poate că te-ai obișnuit ca, de fiecare dată când mergi în vizită la cei dragi, să fii așteptat cu o masă încărcată. Cu siguranță, toate rudele se dau peste cap pentru a pregăti cele mai bune preparate, și, de multe ori, petrec ore în șir în bucătărie pentru ca totul să iasă perfect. Poate că a venit momentul să îi răsplătești pe cei dragi pentru toate aceste eforturi printr-o invitație la cină, la un restaurant bun. Caută, înainte, recenzii și meniuri de restaurante, astfel încât să alegi cel mai bun local, cu cea mai bună mâncare.

Trimite-le un coș cu bunătăți

Sunt perioade în care nu poți ajunge acasă de Sărbători, pentru a fi alături de cei dragi, însă, îi poți surprinde plăcut, cu diferite atenții. Trimite-le un coș cu bunătăți și arată-le cât de mult ții la ei. Poți opta pentru un coș cu dulciuri sau poți pregăti chiar tu un coș personalizat, alegând produse de calitate, de care cei dragi se vor bucura, cu siguranță. De exemplu, poți pregăti un coș cu ulei de măsline, cozonac, vin, prăjituri, cafea și multe alte bunătăți, alături de o felicitare, în care să le transmiți celor de acasă, urări de bine.

Așadar, în momentele în care ești departe de membrii familiei sau de prietenii tăi, nu uita că ai la dispoziție o mulțime de moduri prin care le poți demonstra că îți este dor de ei. Oferă-le o mică atenție și transmite-le gândurile tale, iar cei dragi vor aprecia, cu siguranță, gesturile tale.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa