Cine poate aplica pentru un credit online?

de WTA.ro

Cine poate aplica pentru un credit online?

Creditul online este o variantă facilă de rezolvare a unor probleme neprevăzute. Chiar dacă nu poate fi vorba de împrumutul unei sume mari de bani este modalitatea perfectă pentru acoperirea unei nevoi financiare urgente. 

Cuprins:

1. Ai nevoie de bani, trebuie să ceri

2. Condiții pentru împrumut

3. Ce trebuie să faci

4. Cum poți returna banii

5. Ce se întâmplă dacă nu ai returnat banii la timp

Poți primi banii necesari pentru un curs pe care vrei să îl urmezi de ceva timp, pentru o vacanță cu iubita, pentru reparații prin casă sau pentru orice îți dorești. Nu trebuie să îți justifici nevoile și nici nu trebuie să te duci la bancă. Tot ce ai de făcut este să te așezi în fața computerului și să optezi pentru un credit online avantajos de la Viaconto, simplu și rapid. 

Ai nevoie de bani, trebuie să ceri

Instituțiile financiare nebancare pot acorda împrumuturi oricărei persoane, cu vârsta cuprinsă între 20 și 70 de ani, care realizează sau obține venituri lunar, atunci când solicită acest lucru. În funcție de nevoia ta poți alege dintre variantele pe care aceste instituții creditoare le oferă, pe cea care ți se potrivește. 

Ține minte că pentru primul împrumut online există limite maxime peste care nu vei putea trece, urmând ca începând cu al doilea credit, suma solicitată să fie mai mare. 

Creditul online este flexibil, transparent și oferă condiții avantajoase pentru satisfacerea unei necesități ce nu permite amânare. 

Condiții pentru împrumut

Pentru solicitarea unui credit online nu ai nevoie de o documentație ca la bancă. Va trebui să ai o copie a cărții de identitate și de un extras bancar pe o perioadă de o lună, până la trei luni din contul de salariu sau pensie. Contul bancar trebuie să fie valabil, să ai un card activ, atașat contului și să utilizezi serviciul de internet banking. 

Cele mai citite articole

Cererea prin care soliciți banii este dovada faptului că îți dorești împrumutul, dar și faptul că înțelegi, ești de acord și vei respecta Prevederile și Termenii Contractului care se va încheia între tine și instituția financiară nebancară. 

Ce trebuie să faci

Creditul online se solicită pe site-ul instituției financiare nebancare, după ce ai luat la cunoștință Informațiile Standard, precum și Termenii și Prevederile contractului. 

Cererea de creditare se completează online, pe website, în cadrul secțiunii Profil de Utilizator. Acolo trebuie trecute toate informațiile solicitate, dar și valoarea creditului online și termenul de rambursare. Odată realizat acest pas, va fi generat contractul ce trebuie respectat de ambele părți. 

Solicitarea ta de împrumut ajunge la comitetul de credite care va analiza cererea. Îndeplinirea condițiilor duce la primirea banilor rapid, în contul declarat în cerere, înștiințarea de acordare a împrumutului fiind primită printr-un SMS. 

Doar în situația în care contul tău bancar este la una dintre băncile cu care instituția financiară nebancară nu colaborează, există posibilitatea să primești banii puțin mai târziu, până în 48 de ore. 

Cum poți returna banii

Orice contract se respectă, așadar, banii trebuie rambursați în conformitate cu condițiile stabilite în contractul de împrumut, prin plata cu cardul.

Indiferent de valoarea împrumutului vei știi de la început care este perioada contractuală și valoarea sumei de rambursat.

Dacă nu poți achita la timp ratele este mai bine să anunți telefonic pentru ca reprezentantii instituției financiare nebancare să găsească soluția potrivită pentru tine. 

Dacă poți face rambursare anticipată, nu vei mai plăti dobândă. 

Ce se întâmplă dacă nu ai returnat banii la timp

La finalul perioadei pentru care a fost încheiat contractul banii trebuie rambursați în cont. Dacă nu ai încă suma depusă în cont, poți solicita o amânare sau o prelungire.

Și cum orice greșeală se plătește, acest serviciu îți va scoate mai mulți bani din buzunar, fiind taxat suplimentar. Astfel, vei avea o perioadă de grație, până la care să vii cu banii, timp în care vei plăti dobânda aferentă. 

Un credit online este rapid și te ajută atunci când nu ai banii necesari pentru realizarea proiectelor propuse. Poți aplica direct pe site-ul instituției financiare nebancare, ai nevoie de documente puține și primești banii imediat. În plus, de la al doilea împrumut solicitat poți primi sume mai mari. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa