Cioloş, despre afirmaţiile lui Bădălău cu privire la românii din străinătate: Are dreptate parţial. Diaspora nu merită o reprezentare a PSD

de WTA.ro

Cioloş, despre afirmaţiile lui Bădălău cu privire la românii din străinătate: Are dreptate parţial. Diaspora nu merită o reprezentare a PSD

„Argumentul lui Bădălău e comparabil cu argumentul doamnei Lia Olguţa Vasilescu legat de deficit, care spunea că nu trebuie să plătim facturi pe contracte pe care le-au semnat chiar pesediştii. Cam ăsta e modul de gândire al PSD-ului, din păcate. Dar trebuie să recunosc, domnul Bădălău are dreptate, pe o parte, în afirmaţia pe care a făcut-o. Diaspora nu merită o reprezentare a PSD. Asta da, sunt de acord, dar diaspora merită o reprezentare în Parlamentul României, cu parlamentari adevăraţi care să reprezinte problemele specifice ale românilor care pleacă şase, şapte ani în străinătate să muncească. Mulţi dintre ei au plecat, din păcate, tocmai din cauza acestui gen de comportament. Asta arată că PSD nu a învăţat nimic în ultimii ani şi îşi merită soarta“, a declarat Dacian Cioloş la Digi 24, potrivit Mediafax.
Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a avut din nou o scăpare jignitoare la adresa românilor din străinătate, aresându-se, la fel cum a făcut-o şi Viorica Dăncilă, cu apelativul „ăştia”.
„Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, paşapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăştia”, a declarat Bădălău, potrivit unei înregistrări dintr-o conferinţă de presă organizată vineri.

Cele mai citite articole

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa