Claudiu Gavril aruncă cu balegă în ventilator în speranţa că îi sperie pe tecuceni

de WTA.ro
  • Nici n-a ieşit bine din lanul cu porumb, că falsul independent şi confundă Tecuciul cu tarlaua cu boscheţi de la Corod.
  • Crezând că deja este primar al Tecuciului, individul a început să facă ordine în oraş, stabilind ce afacere trebuie închisă şi care trebuie să aibă acceptul său, ce avem voie să vorbim şi ce nu, ce trebuie scris şi ce nu trebuie scris, cât şi ce le este tecucenilor interzis sau acceptat de către interlopul de la Corod.

După trei ani de când a smuls 5000 de voturi la alegerile locale, (perioadă în care şi-a văzut liniştit de afacerile protejate de PSD şi de cafeluţe servite la Matrix cu membri ai Clanului Grosu), agricultorului Gavril i s-a pus pata pe tecuceni. În special pe presa locală.

Momentul coincide cu publicarea de către ziarele şi televiziunile naţionale a unui pariu de 10.000 de euro pus de Gavril pe seama tecucenilor (se ştie subiectul), dar şi apariţia în spaţiul public a unei serii de fotografii de la noul viraj politic în care „independentul” contrafăcut  încearcă să se lipească de liderul USR Dan Barna.

Claudiu, fii bărbată!

Uite cine vrea să le facă reguli tecucenilor

Enervat de situaţie, în loc să admită, ca în orice democraţie serioasă, că este o persoană publică supusă criticilor şi să lămurească documentul cu pariul golănesc, Gavril răspunde pe facebook cu formula „Ba pe-a mă-tii!” acuzând presa locală de contracte ilegale.

Bineînţeles, textele manipulatorii sunt concepute şi plasate la comandă, fiind cunoscut faptul că interlopul de la Corod este paralel cu exprimarea în scris, fiind un semianalfabet (ne)funcţional.

Cele mai citite articole

Interlopul ar putea demonstra contrariul acceptând să îi dăm câteva teste de limbă română şi gramatică, la care putem  adăuga câteva teste de administraţie publică, că tot vrea să fie şeful Tecuciului.

În replică, (şi promitem că e ultima oară când mai comunicăm cu individul) îl sfătuim pe Gavril să nu mai posteze ca piţipoancele pe facebook, să fie bărbat şi, dacă ştie de vreo ilegalitate, să facă o sesizare la Parchet. Dacă deţine vreun contract să îl publice. În caz contrar, rămâne un şantajist ordinar.

 Pe cuvânt! Dacă se apucă Gavril de scris, ne lăsăm noi

Domnule Gavril, dacă te-a enervat presa locală scoate din nou ziarul „Independentul”; din ăla LUCIOS şi ILEGAL, cum ştii tu cel mai bine, cu bani mulţi, distribuit peste tot în Tecuci, cu chipul tău pe prima pagină şi cu interviuri contrafăcute. Hai, cu tupeu! Pui pariu că noi, tecucenii, suntem proşti şi nu ne dăm seama că eşti un farsor? Pe 10.00 de Euro. Cred că orice pensionar sau orice om simplu din Tecuci găseşte prin buzunare un mărunţiş de câteva mii de euro pentru un pariu de-o seară.

Şi încă ceva: nu ne facem griji; Ştim că aranjezi tu şi cu notarii! Păi, nu s-au înscris aproape toţi în UIPT, partidul tău?

P.S.: E vremea ticăloşilor parveniţi! Când mâna întinsă după voturi vrea să ne convingă cu povestea în care Păsărilă-Lăţi-Lungilă de la Corod este de fapt o Alba ca Zăpada: când independentă amorezată de PMP, când adormită într-un partid local de strânsură, când alergând disperată după flăcăii de la USR. Doar, doar, pune mâna pe Primăria Tecuci!

The post Claudiu Gavril aruncă cu balegă în ventilator în speranţa că îi sperie pe tecuceni appeared first on Telegraf-expres.

Cele mai citite articole