Colecția celor mai originale mesaje de la mulți ani

de WTA.ro

Este o tradiție să trimitem mesaje de la mulți ani și să sărbătorim ocazia de zi de naștere. Unii se bucură de petreceri complete, în timp ce alții își adună o grămadă de prieteni apropiați și se mulțumesc de soarele în curtea lor. Oricare ar fi alegerea, este minunat să primești cele mai frumoase mesaje de la oamenii dragi. Am adunat aici cu adevărat originale felicitări pentru bărbați și femei, care vor face ziua omagiatului mai specială.

Mesaje originale de la mulți ani

A mai trecut un an și iată un alt motiv de sărbătoare. Zilele de naștere sunt un moment pentru reflecție, petrecere și reînnoire. Ele marchează trecerea unei alte etape ale vieții și oferă o oportunitate de a stabili intențiile pentru anul care urmează. Așadar, oferă-i mesajului tău o doză consistentă de vibrații bune și trimite-l pe rețelele de socializare sau SMS.

 1. Încă un an mai în vârstă, încă un an mai înțelept și încă un an gata să cucerești lumea! Fie ca acest an nou să-ți aducă dragoste, bucurie și succes.
 2. Astăzi este ziua ta specială. Să fii recunoscătoare pentru încă un an de viață. Felicitări!
 3. Noroc pentru încă un an de aventuri, realizări și amintiri. Este ziua ta de naștere și îți doresc să fii încântat de toate oportunitățile pe care le va aduce acest an nou.
 4. Trăiește-ți viața cu zâmbete, nu cu lacrimi. Bate-ți vârsta cu prietenii și nu cu anii. Mă rog ca toate urările tale de aniversare să devină realitate.
 5. Fie ca tu să primești orice ceri, fie să găsești orice cauți. Și încă un an plin de aventuri să te aștepte!
 6. Fie ca toată bucuria pe care ați răspândit-o în jur să vă revină de o sută de ori. La mulți ani.
 7. Ține-te bine!!! Viața ta este pe cale să explodeze în stratosferă. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. LA MULȚI ANI!! Nu uita de centura de siguranță.

În această aniversare, îți doresc ție și familiei tale fericire și sănătate din belșug. Fie ca tu să primești cea mai mare dintre bucurii și fericirea veșnică. Meriți tot ce e mai bun.

– Nu număra lumânările, ci vezi lumina pe care o dau. Nu-ți număra anii, ci viața pe care o trăiești. Aniversare plăcută!

– Uită trecutul; a dispărut. Nu te gândi la viitor; nu a venit. Dar trăiește în prezent, deoarece este un dar și de aceea se numește prezent. Felicitări!

– La mulți ani! Amintiți-vă că cel mai bun are încă să vină.

– Ești cea mai dulce persoană pe care o cunosc și această aniversare este un nou început. Îți doresc încredere, curaj și capacitate.

– Ziua ta de naștere a venit după 365 de zile. Este un timp destul de lung. Fă față presiunii, deoarece așa sunt făcute diamantele. Aniversare minunată!

– Fii fericit! Te-ai născut pentru a aduce binecuvântări și inspirație tuturor!

– La mulți ani celui mai iubitor și grijuliu om din lume! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și fie ca ziua ta specială să fie plină de bucurie și fericire.

În această zi specială, vreau să urez celei mai bune persoane din lume la mulți ani! Dragostea și sprijinul tău au fost pilonul meu de putere și sunt mereu recunoscător pentru asta.

 • Aniversare deosebită! Ai fost mereu acolo pentru mine și nu-ți pot mulțumi suficient pentru sprijinul și dragostea ta neclintită.
 • Însemni lumea pentru mine! M-ai învățat lecții de viață valoroase și m-ai modelat în persoana care sunt astăzi. Fie ca ziua ta să fie plină de dragoste, râsete și mult tort!
 • Fie ca ziua ta să fie plină de multă dragoste, fericire și toate lucrurile care te fac să zâmbești. O aniversare plăcută să ai!
 • La mulți ani! Dragostea și îndrumarea ta mi-au făcut viața mult mai bună și nu-ți pot mulțumi suficient pentru tot ce ai făcut pentru mine. Te iubesc foarte mult!
 • În această zi specială, vreau să-ți urez numai bine! Ai fost modelul meu și cel mai mare susținător al meu și sunt recunoscător pentru toată dragostea și grija pe care mi-ai arătat-o de-a lungul anilor. Fie ca ziua ta sa fie la fel de minunată ca și tine.

Mesaje de la mulți ani pentru oamenii dragi

Cele mai frumoase mesaje cu la mulți ani pentru rețelele sociale. Salvați gratuit aceste felicitări originale de zi de naștere.

 • Mulțumesc pentru tot sprijinul tău și pentru lecțiile tale de viață neprețuite. Noroc la cea mai bună zi de naștere de până acum.
 • Ești un model, un geniu, o superfemeie, o bucătăreasă de cinci stele și cea mai frumoasă persoană pe care o cunosc. Cum le faci pe toate? Noroc pentru încă un an de a trăi cea mai bună viață.
 • Felicitări de ziua ta! Speranța mea este să fiu un model uimitor pentru propria mea familie într-o zi, așa cum ai fost și tu pentru a noastră. Dragostea ta este valoroasă!

Sunt mândru să spun că versiunea mini a mea este mult mai bună decât cea originală. Aniversare grozavă!

– Sunt atât de recunoscător că te am! Puține femei ajung să iasă în evidență în viață. Dar tu ești remarcabilă, fiindcă ești specială. La mulți ani și succese!

– Din toata inima, îți doresc o zi plină de fericire și un an plin de bucurii înainte. Îți trimit vibrații bune și zâmbete în fiecare secundă a zilei tale speciale.

Cele mai citite articole

– Să ai o zi de naștere fantastică și superbă. Fie ca-n sărbătoarea ta specială să primești tot ce ți-ai dorit vreodată.

– OMG! E ziua ta! Fie ca orice îți dorești în viață să vină la tine așa cum ți-ai imaginat sau chiar mai bine. Ești o floare frumoasă!

Cele mai frumoase mesaje de la mulți ani

Zilele de naștere sunt un moment special pentru sărbătoare și nu există o ocazie mai bună de a-ți arăta dragostea și aprecierea față de oamenii apropiați. Profită de momentul perfect și umple-le ziua cu iubire și binecuvântări. Așadar, fie că este vorba de mesaje sincere, cadouri atente sau petrecând timp de calitate cu ei, faceți ziua lor specială cu adevărat de neuitat.

– Să ai o zi minunată, plină de dragoste și râs. Fie ca toate dorințele tale să devină realitate în această sărbătoare specială.

– Felicitări celui mai bun om din toate timpurile! Bucură-te din plin de ziua ta și fă-ți amintiri minunate.

– Îți doresc la mulți ani! Fie ca această zi să-ți aducă toată fericirea pe care o meriți. Îmi faci viața mult mai bună și sunt recunoscător pentru toate amintirile pe care le-am împărtășit.

– Aniversare plăcută partenerului meu în crimă! Să facem această zi de neuitat, cu multă distracție și sărbătoare.

Fie ca ziua ta să fie la fel de specială ca tine și plină de multă bucurie și fericire. Bucură-te de peretele tău de Facebook, plin de mesaje de la persoane cu care nu vorbești!

În sfârșit, acum ești cu un pas mai aproape de pantalonii tăi de băiat mare. Happy Birthday!

– Felicitări! Acum ești inteligent, amuzant și fabulos, la fel ca mine!

– Nu te întrista că îmbătrânești. Vârsta noastră este, de fapt, numărul de ani în care pământul s-a bucurat de noi.

– Ești tânăr o singură dată în viață, dar imaturitatea este veșnică. Aniversare grozavă!

– M-am gândit să aduc o celebritate cu mine la petrecerea ta, dar apoi mi-am amintit că eu sunt acea celebritate! La mulți ani partenerului meu veșnic tânăr.

– Este cu un an mai în vârstă? Încă o oportunitate de a te îmbrăca ca și cum ai fi mai tânăr cu zece ani. Felicitări!

Complexul meu de superioritate m-a făcut să-ți urez primul felicitări de ziua ta. Petrece frumos!

– Dacă nu ai fi fost tu, nu aș fi devenit niciodată persoana care sunt astăzi. Îți mulțumesc că ești un model și o prietenă extraordinară. Și cel mai important, la mulți ani.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa