Coltau: Au fost prinsi doi tineri care au furat dintr-un atelier auto la finalul anului trecut

de WTA.ro

Activitatile specifice de cercetare si investigare efectuate de politistii din Coltau cu privire la un furt au dus la identificarea a doi tineri din localitate, banuiti de comiterea faptei.

In fapt, furtul s-a comis in cursul unei nopti de la finalul anului trecut. Primele verificari ale politistilor au relevat ca persoane necunoscute au patruns prin efractie in curtea unui imobil unde functioneaza un atelier auto, de unde au sustras mai multe componente si piese auto. Prejudiciul a fost estimat la valoare de 6.500 de lei, conform IPJ Maramures.

Cele mai citite articole

Imediat de la sesizarea faptei, politistii au intocmit dosar penal si in cadrul activitatilor desfasurate au gasit si restituit proprietarului aproximativ 90% din bunurile sustrase. In urma extinderii cercetarilor, ieri, 24 februarie, au fost identificati cei doi tineri, din localitate, banuiti de comiterea faptei.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii lor activitati infractionale, urmand a fi dispuse masuri legale.

ZiarMM

The post Coltau: Au fost prinsi doi tineri care au furat dintr-un atelier auto la finalul anului trecut appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole