Comanda cartea Ruckus, de L.J. Shen: un nou bestseller de la LIBREX

de WTA.ro

Probabil ai observat și tu că în ultimii ani, tot mai multe persoane au devenit autori foarte cunoscuți, fără ca măcar să fi avut o lucrare publicată înainte. Nu înseamnă că oamenii au devenit mai talentați în epoca noastră, ci doar că datorită tehnologiei, scrierile lor au ajuns la cât mai multe persoane și au fost remarcate rapid. Astfel, zeci de milioane de volume ale autorilor contemporani au fost deja publicate și traduse în întreaga lume. Printre acești autori noi, ale căror cărți se vând rapid, se numără și L.J. Shen, care abordează dragostea în toate scrierile sale. Cărțile autoarei au fost traduse în zeci de limbi și au fost comandate de milioane de persoane din întreagă lume și nu este de mirare având în vedere că sunt cărți diferite, pe care cu siguranță ai dori și tu să le citești. Sunt scrise într-o manieră în care nu îți vor permite să lași cartea din mână până nu afli ce se întâmplă cu adevărat. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, trebuie să știi că poți comanda cărțile autoarei de pe LIBREX, la un preț foarte bun, iar în cele ce urmează îți vom prezenta atât cel mai nou roman al său, dar și cele mai bune titluri ale autoarei. 

Așa cum era de așteptat, începem cu cel mai nou roman, Ruckus. Acesta face parte din seria Păcătoșii din orașul tuturor sfinților (primul roman fiind Vicious). Probabil ai auzit de Vicious, deoarece a fost considerat un succes nebun și a ajuns rapid bestseller internațional. Personajele principale din cartea Ruckus de L.J. Shen, Rosie și Dean sunt doi tineri cu o chimie extraordinară, dar care totuși par că nu își regăsesc drumul unul spre celălalt. De ce? Deoarece Rosie este sora fostei iubite a lui Dean și pare a fi combinația ideală pentru o iubire interzisă. Totuși, este un amănunt de care Rosie nu va ține cont: ea s-a îndrăgostit prima de Dean, în urmă cu 11 ani, așa că drumul spre fericire nu mai pare imposibil. Dacă vrei să știi ce se întâmplă cu protagoniștii, îți recomandăm să citești cartea. 

Cele mai citite articole

Tot de la LIBREX poți comanda și romanul Vicious, de care îți spuneam mai sus. Acesta nu este un roman clasic de dragoste, ci este un roman care ne arată că iubirea vine ca o provocare, fix când ne așteptăm mai puțin și nu în formele pe care le-am dori. Emilia este o tânără care avea o viață aparent liniștită până când trecutul îi bate la ușă. Un avocat de temut, Viciouse, care o alungase din orașul natal, vine să o ia înapoi, cu toate că povestea nu este una chiar fericită. Ce se va întâmpla cu Emilia? 

După cum poți observa, cărțile autoarei sunt diferite și merită toată atenția ta. Îmbină perfect poveștile de dragoste cu misterul și elemente picante, care te vor ține cu sufletul la gură. Am vrea să știm dacă aceste lecturi sunt pe placul tău sau dacă te-ar tenta să le citești! 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa