Comandă cele mai noi cărți de dragoste de la LIBREX și bucură-te de lecturi speciale în vacanța de Sărbători!

de WTA.ro

Când ai citit ultima dată un roman de dragoste care să te facă să visezi cu ochii deschiși? Vacanța de iarnă bate la ușă și ar fi bine să ai alături una sau mai multe cărți pe care să le citești în momentele în care vrei să te relaxezi și să te gândești la noul an și la toate planurile pe care ți le-ai făcut. În cele ce urmează, îți prezentăm cele mai noi carti de dragoste de la LIBREX, pe care le poți comanda la un preț special! 

1.Absint

Absint este cea mai nouă carte publicată de autoarea Winter Renshaw și pe care o poți comanda de la LIBREX la un preț special în această perioadă. Autoarea nu este la primul succes, având în portofoliu numeroase bestselleruri atât pe Amazon, dar și pe Wall Street Journal. Viața ei personală este împlinită, trâind visul american alături de soțul ei, trei copii superbi și doi căței. Despre Absint spune că va crea dependență. În carte este prezentată povestea de dragoste dintre un director de liceu și o necunoscută, a cărei identitate va fi un adevărat șoc pentru acesta. O perioadă au conversat doar prin telefon, în toiul nopții, abordând atât subiecte intelectuale, dar având și discuții senzuale. Îți garantăm că va fi interesant să afli cine este Absint și cum va decurge prima întâlnire dintre cei doi. 

2. Scopul. Seria Off-Campus Vol. 4

Cele mai citite articole

Un volum mult așteptat de către fanii seriei, disponibil la precomandă, cu livrare începând din data de 16 decembrie. Seria OFF-CAMPUS, de Elle Kennedy este una dintre cele mai apreciate în prezent și cu siguranță îți va plăcea și ție. Îți recomandăm să comanzi toate cărțile apărute până acum și să te delectezi cu ele. Al patrulea volum al acestei serii o are drept protagonistă pe Sabrina, o studentă ce are viitorul planificat în detaliu, va absolvi Universitatea Briar, va fi admisă la Drept la Harvard și apoi va lucra la o firmă de avocatură de top. Nu părea prea interesată de viața amoroasă până îl întâlnește pe Tucker, un hocheist superb. Cum va fi viața lor schimbată în mod radical? Află citind această carte! 

3. Nestemata Pierdută 

O surpriză foarte frumoasă vine de la o autoare română, Raluca Butnariu. Nestemata Pierdută este disponibilă la precomandă, cu livrare începând cu data de 19 decembrie. Este o poveste impresionantă despre sacrificiu, alegeri dureroase, loialitate, temeri, renunțări și mult curaj. Theodore William Davenport, al IX-lea conte de Averly murise într-o ambuscadă în Paris, iar trupul său nu a fost recuperat. După șapte ani în care a fost captiv, o altă bijuterie a Coroanei, Rubinul este salvat și revine în Anglia, unde încearcă să uite de ororile pe care le-a îndurat. Își dorește doar să îi facă să plătească pe cei care i-au pricinuit durere și care sunt responsabili pentru numeroase crime. Este o poveste impresionantă, pe care merită să o citești! 

Daca ți-au atras atenția aceste cărți, trebuie să știi că le poți comanda de pe LIBREX și te vei bucura de transport rapid și prețuri excelente! 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa